Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mageimi Satıyorum. (Wow)

47

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar..Troll female mage imi satıyorum.Patchten sonra oynamayacağım için satıyorum..Aşağıda armory linki mevcut.Karakterde 2500-3000 arası gold var.35k honor 1350 ap ve hepsi 70 100 arasında olan bg markları var.Rair fly mount ve epic mountlar filan var.JWLER ve MİNER CHAR.Hepsi 375 ve Formulleride baya fazla.300 ytl veren alır.SAygılarımla.

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Boulderfist&n=Msice

ulaşım : [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

ben 550 werirm (ciddi deil!!)
ya dalga mı geçiosun 300 ytl istemişsin. ztn surda 2 hafta kalmıs oyunda item falan bişi kalmicak. 100ytl werene sat bence sen eger oynamicaksanda. soora elinde kalır. oyun fiyatına satmaya çalışırken bulursun kendini. benden uyarı. ayrıca pazar alanı bu konular için yapılmış.
Sosyal ağlarda paylaş

Privhunter said:
300 bencede çok fazla ses'in dediği gibi iyi yapılmış char lar o fiyattan gitmiyor(benim mage'imde değerinin çok altında gitmişti). Ama tabi herkez istediği fiyattan satabilir.

bu arada gogo pazar alanı

Emin ellerde bab.merak etme.
Sosyal ağlarda paylaş

47 said:
Size deselerki sıfırdan bana bi char kas , içinde 3k gold olsun jewelcraftıng ve mınıng skıll 375 olsun.35k honoru ve 300 tane mark olsun..100 lira isteyecegınızı hıc sanmıorum.Genede tesekkurler.

şu anda para edebilecek tek olay, level 70 olması, proflar ve gold. 2 hafta sonra tüm itemlar change olacak.

ederi en fazla 150 gibi birşey eder. 300 vs abartmayın ya, komik.

ha bugün 150'ye satmassan 1 ay sonra battle chest parasına satabilirsin anca, tabi level 70 karakter alıcı bulabilirsen. :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...