Farinal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Bu konularda cahilim ben ve toplama vs ile uğraşmak yada olan bilgisayarı yenilemek falanda istemiyorum. O yüzden gidip bi bilgisayarcıya bana adam akıllı bi makine ver desem kaça patlar? Şuan piyasadaki işte ne bilim Age of Conan, Fallout 3 vs. gibi oyunları takır takır çalıştıracak birşey ne kadara patlar? Yani bi makine alayımda bayaa bi süre idare etsin istiyorum. 1 milyarı geçer heralde? Birde şu HD olayı nedir ya? Yeni ekranlar mı çıktı HD özellikli? Zaten eski monitörümden de bıktım şöyle adam akıllı lcd hd bişi almak istiyorum onların fiyatları ne durumda? Birde dediğim gibi nerden almak iyi olur? Teknosa falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 1 milyarı geçer büyük ihtimalle de gidip "bana adam akıllı bi makine ver" dersen sanıyorum pek bişeye yaramaz o pc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 sticky olan başlığa sor. ordan sana parana göre sistem önerisi versinler. git bi yere ben bunları istiyom topla ver de. yoksa kazıklarlar seni emin ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 yapcağın şey bilgisayar parçaları satan firmaların web sitesinden istediğin parçaların fiyatlarını bir kenara yazmak bi kaç bilgisayarcı dolaşıp en uygun fiyatı bulup bunları istiyorum, siz kasaya takın parçaları, işletim sistemi hepsini hazır edin demek ne alacağını bilmiyorsan önerilen sistemlere göz atıp fiyata göre bişeyler seçceksin bilmediğin parçalar için donanımla alakalı forumları gezmen lazım biraz kafa yorucu ama bir çözüm sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 aynen gidip öyle dersen, adam elinde kalanları takıyor, bi akrabamız yapmıs öyle bi cahillik, 6800 gs yi 200$ dan saymıs geçen ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 kesin çevrende bu işlerden anlayan akraban arkın vs. vardır, birine sormadan direk bilgisayarcıya gidersen kazığın alasını yersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Sticky topigi direk, Esh ve Kharon'a gonul rahatligiyla da danisabilirsin misal, fiyat/performans orani olarak olabildigince yardimci olmaya calisirlar, elimden geldigince ben de yardimci olmaya calisirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Ben yeni topladım, kasanın yanına kalp içinde Esh ve Kharon yazdırmayı düşünüyorum. Çok yardımları oldu sağolsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 ne kadar alıyosunuz olm söyleyin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Xaenin said: Ben yeni topladım, kasanın yanına kalp içinde Esh ve Kharon yazdırmayı düşünüyorum. Ayri kalpler icine lutfen (:P) yanlis anlasilmalara mahal vermeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 ahaha =) kharon ve esh'in yani sira mirage'da bana cok yardimci olmustu, ucunu bir kalbin icine yazdiricam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 yakin olsa kharona bi tur veririm aleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 hakkaten he kharon benim kasamda da kalp içindesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar