Gangren Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 [large]Invasion[/large] * Karazhan EU * Horde * http://invasion.wowstead.com * PvE Ağırlıklı * Haftada en az 4 akşam raid yapıyoruz, 20:00-00:30 arası devam ediyor. * Kuruluş Tarihi: 3 Nisan 2008 * Guild Master: Viperdevil * Ventrilo * Paticik Forumlarında Yetkili Kişi: cacodemon * Üye Alımları: Öncelikle sitemizi incelemeleri gerekiyor. Sonrasında Ventrilo'da ya da oyun içinde konuşarak alım yapıyoruz. * TBC öncesi VE sonrası kestiğiniz en zor boss: Kalecgos Invasion Guildi ile ilgili TÜM (Progress, Üye Alımı, vb.) bilgiler bu başlık altında toplanacaktır. Başarılar dileriz :) Açılan diğer başlıklar kitlenecek, devamı halinde uyarı + ceza söz konusu olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 sitenin yeni hali derli toplu ve güzel olmuş (: Başarılar .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 aaa almalibre siz buralarda takılırmıydınız ben roa, asanas ve ben yakında başlamayı düşünüyoruz acil işlerimiz yüzünden ara vermek zorunda kalmıştık, oyuna dönersek bi hoşgeldin çekersiniz dimi ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Almalibre Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 teşekkürler bölüm için :) roa asanas gelin tabi yerimiz var :) Güncel Oyuncu Alımı 06.11.2008 Warrior: 1 Prot Warlock: 2 Açık Mage : Kapalı Shaman : 1 Resto Priest : Kapalı Paladin: 1 holy Druid : 2 resto Hunter : Kapalı Rogue : Kapalı Death Knight:Kapalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 DK'lar guild'in eski üyelerine mi ayrildi ;] cacodemon a.k.a. "Mö" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 nerde o günler. mö'ye flask yapmak raide geç kalmak, mh wave lerinde dps manyağı olmak ventrilodan bağırışmalar 8-) northrendde buluşalım beybbb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 aaa roa :] ozledik yahu, tez gelin. hem artık kendi flaskimi kendim yapabiliyorum ^^ hah! : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 bende çok özledim ama... olmadı işte, kendimi iyi tanıtamamışım demek ki. Zorunluluktan bıraktığım gün tamamen farklı bir insan olarak anıldım. Ne olursa olsun çok güzeldi herşey; /love u all (dixo) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Almalibre Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 dixo kötü hatırlandığın yok tabi ama ben şahsen kızgınım yapılanlara bakarak by demeden gitmen doğru değil ama tabi senin gözünle bakamayız sende kendine göre haklısın dönersen oyuna sana 1 slot var gelebilirsin DK sadece eski oyunculara ayrıldı evet dışarıdan dk almayı asla düşünmüyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 şimdi aklıma eski BT günleri geldi :D Sırf combat ress var diye alıyordunuz beni xD privhunter a.k.a Feldarellon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Progress Vault of Archavon (Normal) 1/1 Vault of Archavon (Heroic) 1/1 The Obsidian Sanctum (Normal) 1/1 The Onsidian Sanctum (Heroic) 1/1 Naxxramas (Normal) 15/15 Naxxramas (Heroic) 15/15 The Eye of Eternity (Normal) 1/1 The Eye of Eternity (Heroic) 0/1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 :( yanlışlıkla 2 post atmışım dün "post" ederken bir sorun oldu. Bir tanesini silebilirsiniz. Güncelleme yapamıyorum şuanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Ulduar için oyuncu alımı yapacaktır. Oyuna ve karakterine hakim arkadaşları aramızda görmek isteriz. Önceliğe sahip olan class'lar ve spec'ler sırasıyla şunlardır: druid (resto)(moonkin) shaman (resto) paladin (resto)(prot) priest (resto)(shadow) mage warlock Aramıza katılmak isteyenler, oyun içerisinden Viperdevil'a veya sorarak öğrenebileceğiniz bir officer'e whisper atarak ya da invasion.wowstead.com sitesinden başvurarak bizimle iletişime geçebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Ulduar 10Men ProgressThe Siege of UlduarFlame Leviathan Razorscale XT-002 Deconstructor Ignis the Furnace Master [hr]Ulduar 25Men ProgressThe Siege of UlduarFlame Leviathan Razorscale XT-002 Deconstructor Ignis the Furnace Master [hr]22.04.2009 Güncel Oyuncu AlımlarıDruid: Açık Death Knight: KapalıHunter: KapalıMage: SınırlıPaladin: AçıkPriest: AçıkRogue: KapalıShaman: AçıkWarlock: SınırlıWarrior: Sınırlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 almıom arkadaş moonkin falan, resto istiyosanız olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 yanliz hala eski sitenin linki var. Burdan yeni site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Druid: Açık Death Knight: Kapalı Hunter: Kapalı Mage: Sınırlı Paladin: Açık Priest: Açık Rogue: Kapalı Shaman: Açık Warlock: Sınırlı Warrior: Sınırlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 kedine guvenen oyuncular siteye basvurmaktan cekinmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Öyle bir yazmışsın ki yüzyüze mülakat ile alıyorsunuz sanki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 oyle aliyoruz zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 o sitedeki video otomatik acilmasa super olabilrmis gece gece kulaklari cinlatti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Miraul said: o sitedeki video otomatik acilmasa super olabilrmis gece gece kulaklari cinlatti teknik ekibimiz şu an bu konuda çalışıyor. teşekkürler :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 sitedeki video hala otomatik açılıyor. direkt kapattım. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 bu kadar abartmaya ne gerek var ya ahah. sesini kısın hoparlorun, duzeltilene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 toggie said: bu kadar abartmaya ne gerek var ya ahah. sesini kısın hoparlorun, duzeltilene kadar. tabi bu da bir çözüm ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar