veyr10 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 İçimdeki tüm nefreti ve kini birinin üstüne boşalmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 türkçeyi öğren önce. boşaltacam demen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 adamın fikri neyse zikri de o he böyle böyle tipler kalsın patide hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 hey allahım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 kalmasa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Benim anlamadiğim şey ne küfür ettim ne de başka birşey. Hakaret desen o da yok. Yanlış yere konu açtım desem garbage'a açtım. Peki nedir bu bilmişlik taslamalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 ahhaha şaka mısın arkadaşım gece gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 COŞ COŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 www.tdk.gov.tr 4) Derdini, sıkıntısını birine anlatarak ferahlamak, deşarj olmak: �Derdimle öyle dolmuş ki boşalmadan evine gidemeyecek.� Bu anlamıyla kullandım türkçeme laf edenler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 lawyered Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 veyr10 said: www.tdk.gov.tr 4) Derdini, sıkıntısını birine anlatarak ferahlamak, deşarj olmak: �Derdimle öyle dolmuş ki boşalmadan evine gidemeyecek.� Bu anlamıyla kullandım türkçeme laf edenler için. tmm bilader o anlamda yazmak istemdiysen topiğin ismini değiştir o zaman editle. editlemezsen millet makaraya sarar, ki sarmaya başlamışta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 10 puan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semaa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 onların içi kötü boşver sen...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 semaa said: onların içi kötü boşver sen...:) xray cihazıylamı dolaşıosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 honki ponki torinok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 nocom said: veyr10 said: www.tdk.gov.tr 4) Derdini, sıkıntısını birine anlatarak ferahlamak, deşarj olmak: �Derdimle öyle dolmuş ki boşalmadan evine gidemeyecek.� Bu anlamıyla kullandım türkçeme laf edenler için. tmm bilader o anlamda yazmak istemdiysen topiğin ismini değiştir o zaman editle. editlemezsen millet makaraya sarar, ki sarmaya başlamışta Milletin makaraya sarmasi önemli değil. Eğlensin tabi millet sorun milletin bir ayar çekmeye çalışması, laf sokmaya çalışması, bilmişlik taslamaya çalışması. Gören de bilim-teknik topiğine yazdim sanacak ki orada yapılan muhabbetler bazen bundan bile beter, konuyla alakasız olabiliyor ama yine de laf diyen olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 :suskun smiley: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 şimdi burda kelime oyunu yapmayalım birbirimize ne anlamda kullandığının herkes farkında karşında çocuk yok.ben de sana boşalmadan kapatalım konuyu istersen.(sinir anlamında) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 şş fake diye düşünüp yüklenmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 iyiki manken olayım dedim ha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Spacecake said: şimdi burda kelime oyunu yapmayalım birbirimize ne anlamda kullandığının herkes farkında karşında çocuk yok.ben de sana boşalmadan kapatalım konuyu istersen.(sinir anlamında) Bence burada artistlik yapmaya gerek yok konuyla ilgili açıklamami ilk postta vermiş bulunmaktayım. İnanmak zorunda değilsin ama küçük bir çocuk gibi de egonu tatmin etmeye çalışma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 forumun çehresi değişti bi günde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Llama said: iyiki manken olayım dedim ha :D Zaten tüm bu sinirim, stressim senin yüzünden oldu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 bana boşalma şimdi kaldıramam aman diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 veyr10 said: www.tdk.gov.tr 4) Derdini, sıkıntısını birine anlatarak ferahlamak, deşarj olmak: �Derdimle öyle dolmuş ki boşalmadan evine gidemeyecek.� Bu anlamıyla kullandım türkçeme laf edenler için. yapmayayım yapmayayım dedim dayanamadım yine. 4. maddede verilen kelime anlamını cümle içersinde kullanalım. veyr10,Öyle doluyum ki boşalmadan eve gidemeyeceğim.Annene bir uğrayayım da boşalayım.Böylece ferahlayıp deşarj olabilirim. derlerse ve bu anlamda kullandım derlerse anlayışla karşılarsın sanırım ? TŞK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar