DonCorleone Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 ikinci bir enteresan oly. 12 13 yaşlarında gözüme dal girmişti sora bi baktım daha doğrusu bakamadım etraf beyaz böyle tam net göremiyorum sanki bulutların arasındaymışım gibi tabi sadece sağ gözüm sora gittik işte hastaneye tam gözbebeğimin önünde kum tanesi kalmış iğne yaptı adam beni gözümden sora 15 dakka boyunda hiç gözümü kıpırdatmadan bi ışığa baktırtarak ameliyat yaptı ışıkta gözümün 10 santim önünde neyse göz bebeğim çiziktir benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 bende jüzzam var iz bırakmıyor[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Ahauahauah o cok ıyıymıs ya uwheefdf[signature][hline]Godfather Of Speed Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 kaşımın tam bittiği yerde bi çizik var zıplarken karyolanın başına vurmuşum sora alnımda tam saçımın başladığı yerde bi iz var saç çıkmadıı için biraz acaip görünüyo kafamın içinde nike işareti gibi bişiy var kimse neden ve nası olduğunu bilmiyo bi de sqağ elimin işaret parmağında yarım yüzük şeklinde yeni yaptığım bi iz var bööle kırmızı kırmızı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 said: Azmodai, 01 Mayıs 2004 19:58 tarihinde demiş ki: arkadas bu sobayi operim demisti bikeresinde ama sobanin yandigini hesaba katmamisti... sobayida bi guzel opmustu. netice? hayvan gibi bir dudagi var su an lol zenciler gibi. Allah akil fikir versin. Zoahahaha sobayı öperim fikri kimden çıktı ?nasıl çıktı? ilginç...[signature][hline]The Gelroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 said: Black1ce, 30 Nisan 2004 23:02 tarihinde demiş ki: ben küçükkken sopayı ağzıma alıp yürürken ayağım takılıp düşmüşüm ve sopa boğazımıa girmiş bu yüzden üst damağımda bir delik var? yeteri kadar ilginç mi?? :) oha be abi icim bi fena oldu :D[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 said: Chemical, 01 Mayıs 2004 13:40 tarihinde demiş ki: Valla şimdi farkettim cidden bende yara izi kalmıyor hiç elime maket bıçağı saplamış bünyeyim baş parmak kasına saplanmıştı 2 cm derine hemde hiç iz yok dizlerimi defalarca parçalamışımdır lego girmişti hatta bikere dizime o bile yok nasıl bi olay bu ya çok ii ama:) suratımda hiçbir iz yoktur mesela sivilce falan çıkmıştır hiç iz bırakmıyor bende garip:) Elimde torpil patlamıştı oda geçmiş ayağıma sıvı kurşun dökülmüştü oda geçmiş garip adam kore gazisi gibi :)[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 farkettınmde benım hıc boyle izim yok bir yaraı izi yapıp geleyim[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad iki+iki=dört hehe -Einstein allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Alnımdakini çok severim ben. Kelebek bant olsaydı öyle bir izim olmayacaktı. Dikişlikti çünkü.[signature][hline]BonePART, 01 Mayıs 2004 01:25 tarihinde demiş ki: ben fahisenin tecrübelisini severim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zagorx Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Ben 4 yaşındayken bahçede çocuğun tekiyle oynuyoruz. Ben ona bi oyuncağımı verimiyorum. çocuk duvara dayalı tırmığı alıo.(benim arkam dönük) bildiimiz bahçe tırmığı çocuk küçük benle yaşıt zor zar kaldıtrıyo ben arkamı dönüyorum tırmık iniyo gözlerimi kapıyorum hiç bir şey hissetmiyorum .açıyorum göremiyorum gözlerimi ovuşturuyorum elllerim kıpkırmızı etrafa bakıyorum mahhallede kim varsa bağırış çağırış hekez cığlıklar atıoyo bana doğru koşuo benim gözler yine kapanıyo. Çocuk tırmıkla kafama vurmuş tırmık direk kafama girmiş komşular hastaneye götürmüş. Kafam bandajdan ufo gibi olmuş.Kafamdan saçalarım uzun olduğundan gözükmeyen 3 tane delik izi var. 10 yaşıma kadar iyi hatırladığım tek şey bu O günden sonra böle oldum :D[signature][hline]:tebrikz: Adaletin Kılıcı [Gladiator] Zagor Gladius ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Şimdi bu olay çok garip; cocukken çok şımarıktım devamlı babamı arayıp tuzlu pasta istiyordum telefonda telsiz telefonlardı ilk çıkanlar o zaman.. birde yüksekteydi masaya çıkıp ordan ileri-geri oynayan çekmece sayesinde alabiliyordum telefonu.. işte o kadar çok aramışım ki artık babam hattı kesmiş :D sonra ben yine aramaya calısırken büfenin cekmecesini cekmeyi unutmuşum.. masaya cıkıp boşluğa bir adım atmışım .. hem dudağım patlamış hemde kafam yarılmıştı euhe ben ağlıyorum ama sonra evde bakıcımız vardı dükkana götürmüştü babamda orda koymuştu bi tane :D[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 alexi mercan kayalıklarında yüzüomuş =)[signature][hline]Adım Boojack, amanın bu adam beni öldürecek. Icq:161010949 Ben Kurallarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 ufakkene ilkokul2-3 yıllarında yapılmakta olan bir kaldırımın taşında yürürken ayağımın kayıp düsmem sonucunda şağ dizimin hemen altında 5-6 cm uzunluğunda 1 cm genişliğinde derinliği kemiğe kadar inen bir yarık oluşması ve bugün bile o yaranın izini taşımam[signature][hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 benim dolu yaa mına koyam 3 yaşında kalorifere uçan kafa atmışım abim ayağımdan tutmasa bu yazıyı yazamaz olurdum abim öperken sakalları batmıştı kafayı geriye bi attım ve yanı kaloriferle buluştuk tekrar okulda sıranın üstünden düşüp çenemi hızla yere sürttüm doku akmıştı yatakhane de malakay bi arkadaş elinde askı ile koşuyodu dolabın arkasından bi çıktım arkadaşla askı-ağıza geldik sonuç bi oyuk oldu ama estetik dikiş kurtardı beni bi de 4 yaşında oyuncak arabamı kırılıo mu diye saatin camına atmıştım sonuç ufak bi kesik oldu[signature][hline]Forumlara bir şey yazmadan önce dur iki kere düşün sonra da tıkla ----------- The words of a banished king "I swear revenge" Filled with anger aflamed our hearts Full of hate full of pride We screamed for revenge ----------- Ardenia FRP Sitesi|Sözlükçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 alexiye bişi demiom yane istese başaramaz insan ama naapalım artık olmuş sinir krizi kolay oluo acı hissetmiosun çünkü[signature][hline]Forumlara bir şey yazmadan önce dur iki kere düşün sonra da tıkla ----------- The words of a banished king "I swear revenge" Filled with anger aflamed our hearts Full of hate full of pride We screamed for revenge ----------- Ardenia FRP Sitesi|Sözlükçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 çok hırçın kardeşim şimdiki gençlik.Allah'a şükür bugüne kadar bi tane bile "ilginç" yaram olmadı ha ama bi keresinde bisikletle çok yavaş bi hızla giderken dengeyi kaybedip güm diye kaldırıma çakılmıştım.sonuç:bisikletle kaldırım arasında kalan ayağımın biçok yerinde kanlı sıyrıklar ve yitirilen karizma.bundan başkada öyle bi anım yok...eheh bendemi bi bozukluk var acaba :P[signature][hline]-Bak Koçum... -Buyur abi? -Eskiden buralar dutluktu.Buralara kurtlar inerdi... -Eee abi?Sonra noldu? -Ne mi oldu?Dutar gitti, kurtlar kaldı... Kurban'ın "İstersin" şarkısının sonundan alıntı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Sol gözümün kenarında aşşağıya doğru bi iz var, küçükken babamla kovalamaç oynarken olmuş. Bi kız bi keresinde "aa yara izi mi yaptırdın gözüne ne güzeel" demişti[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 said: BoDrUmLu, 01 Mayıs 2004 20:35 tarihinde demiş ki: adam kore gazisi gibi :) sen alexi'yi gör bi de:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar