Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 lol schrödingerin kedisi burda da çıktı karşıma. dün the big bang theory izliyordum orda da vardı. Daha geçen bir arkadaş için bakmıştım. Kurtulamıyacakmıyım ben bu kediden. Birisi öldürsün şu kediyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Dragonfire said: lol schrödingerin kedisi burda da çıktı karşıma. dün the big bang theory izliyordum orda da vardı. Daha geçen bir arkadaş için bakmıştım. Kurtulamıyacakmıyım ben bu kediden. Birisi öldürsün şu kediyi. link atsana onla ilgili türkçe avrsa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 schrödinger içinmi? Türkçe bilmem bilişim sitelerinde vardır mutlaka quantum fiziği ile alakalı. wiki'nin açıklaması gayet yerinde ama [wikiyarım tübitak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Yeni chapter. weakest vs strongest. Toumanın yeni ability açması lazım ezilecek yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Theghosthand said: Yeni chapter. weakest vs strongest. Toumanın yeni ability açması lazım ezilecek yoksa. bir dokunuşu yeter abi... sonra o vektörler kime kaçar bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 18 sayfa ne ya şaka gibi. 3dk sürmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Toumanın imagine breaker şansınıda yok ediyordu ya.Böyle olduğu kesin gerçekten.Rakipleri hep god mode on bakalım nasıl olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 harbi abi bu nedir... Daha olay başlamadı bile... Uzun tutmazlar umarımda kafayı yemeyiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Manga ne kadar ilerde ? dayanamıyorum okusammı okuyuncada animenin keyfi kaçıyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 1 bölüm ilerde.Manga ile anime konu olarak birleşti.Bence okuma boşver daha iyi.Bişey olmadı zaten.Haftaya öne bile geçebilir anime.Railgunın paralel mangası var istersen ona bakabilirsin.Bi sayfa önce link verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 tmm bakim bi ona sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 nası izliyosunuz bunu 2. bölümü bitiremeden kapadım çok dandik geldi =P bi tek çizimler fena deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Zevk meselesi işte.Hangi türü sevdiğine bağlı.Bana göre yeni sezonun en iyi animelerinden biri bu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 tunca TTGL izleyip BEST ANIME EVERRRR diye vent de iddia da bulunabilen bir adam. Bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Kaede said: tunca TTGL izleyip BEST ANIME EVERRRR diye vent de iddia da bulunabilen bir adam. Bana. yalan değil ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 yeni bölüm gelmiş saldırın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 13 Mangada Accelerator eline tokat yediğinde ne kadar kızdığı anlaşılmıyordu.Burda çıldırmış resmen eline dokunulduğunda.Güzel dövüş olacak çok feci yerde bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 bu bölümde baya güzel olmuş sıradaki episode da çılgın action bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 to aru kagaku no choudenjibou special Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 ikinci sayfada sesli güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 off downloadlar bitmiş eve gidip izlemek sonrada sabaha kadar wow oynamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Ah bu ne be :D pantsu special edition. mangayı alırsan imotou pantsusu veriyorlar:D Kanzaki istiyorum daha fazla kanzaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 14 bu mu yani iki yumrukla aldı hani power up. Neyse sonraki bölüm feci angel fall yeni kızlar mı geliyor harem? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Hacılar siz burada mutlu mesutsunuz amaa...garbıçta çizgi dünyasına laf geliyor! Bende başlıcam bu seriye hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 15 Filler mı değil mi belli değil gene.Babası gördüğümüz adam büyük ihtimal büyüyü yapan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar