Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 spoiler kaede spoiler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Hemen sıpoylırlayalım o zaman :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 heh yok benim için önemli değilde şimdi yeni başlayacak olan vardır falan bölümlerin bitmesini bekleyen vardır topluca izleyecektir süprizleri bozulmasın. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 7. bölüm çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Boş bölümdü bana göre. Blood olayından başka bişey yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Mamiko Noto'nun seslendirdiği kız süper olmuş :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 hangisi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 True Blood işte :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Bu herkesten 100 kuruş isteyen hatun diyorsun. Aisa Himegami.vampir olduğunu sanmıyorum onun hamburger yiyor çünkü.True blood demiyorlardı ona. Deep blood diyor stiyl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Hah o işte. True Blood izleyince aklım oraya gitmiş >: Genelde Noto seslendirmeleri utangaç, çekingen, evkızı profilindekiler oluyor o yüzden index teki karakteri çok hoşuma gitti :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 valla burda mass murder hatun rolünde :) Sayko olacak heralde o kız. Ben indexin sesine bayılıyorum tam oturmuş role.Bu kızın da sesi güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Deep Blood vampir değil zaten vampir avcısı. Shrine kıyafetide o yüzden olablir. Ayrıca Kanzaki döver yönetir ezer hastasıyım daha çok göstersinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Manga daha deişik bi konu işliyor.Animedeki konu da fillera benzemiyor.Neyse ikisinide takip edeyim ben en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Manga harbi ayrı bir konu işliyor bayada güzel. Animeside ayrı bir güzel. Özellikle önümüzdeki bölüm çok olay olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 When science and magic cross paths,This epic will begin. Oha öbür bölüm kan var ,sayko şekilde sırıtma var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Mangaya biraz göz atınca ilk tepki Railgun-tan > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Yani şimdi ben mangayı okusam animeden spoiler görmem dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 animenin ilk 4-5 bölüm aynı sonra bi yerde ayrılıyor konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 yeni bölümü indiriyorum kısmetse izleyecem:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 önümüzdeki bölüm manganın olduğu kısmı gösterecek. Ayrıca herif düşüncesi ile yaratıyor çüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Kanlı sahneler süperdi.Sayko gibi kolu kopunca üstüne gitti eleman tırsıp kendini yoketti.Ayrıca o doktora bok atmışlar ama o kolu oraya dikmek için sağlam cerrah olmak lazım :).Bence imagine breakerdan başka güçleri de olacak.Herzaman böyle şanslı olmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Hakkaten düşüncesi ile yaratıyor,oha yuh lan.Önce Touma sayko moduna girince,acaba dedim milletin kafasına ilizyon göndererek,onların gördükleri şeyin doğruluğuna mı inandırıyor,Touma'da olayı anladı,ondan öyle yapıyor.(Mesela Matrix'te ölürsen gerçekte ölürsün mantığı)Ama sonrada rol yapıyormuş,gördük.Ama bence fazla güçlü olmuş o adam düşüncesiyle yaratıyor,ÇÜŞ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Resmen ödüle layık bi bölümdü özellikle izleyiciyi yönelendirip wtf? , acaba?? , olan yoksa?! ,oha lol moduna soktuğu için 9/10 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 o değlde aklıma bi soru takıldı... Soru Toumaya hastanede ilk uyandığında ne yapması gerektiğini kim söylüyor ? Yani Magic kısmının varlığını ve Touma'nın gücünü bilen birisi olması lazım. Stiyl değil diğer ablada değil onlar hala eski Touma var zannediyorlar. Yoksa o tüpteki eleman mı söylüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Edik:Yokmuş yaw flashback.Doctorlar öyle dedi diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar