strangegoodby Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 üniversite öğrencisine kadıköyde part time ( kastım öğlen 3 ten aksam 8 e kadar fln ) cok yormıycak getirisi ne cok ( sanmıyorum olabilceğini ) ne de cok az yapması kolay gibi kriterlere uyan bi yer varmı bildiğin?iz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 turkcell'le girdiğin bi işe yanında bi arkadaşınıda sokabiliyormuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
strangegoodby Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 nasıl yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 konuyu garage'a açarsan böyle olur işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
strangegoodby Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
strangegoodby Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 olmuş bi kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 vooohooov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 soru çözmem lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 pıtık gec bunlari ya subata kalmaz bu öss gazi falan birak simdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 heleki bi yandan soru cozerim bi yandan patiye bakarim kralim diye kendini kandiriyosan sayisalsan direk afyon maden muhendisligine esit agirliksan anadolu acik ogretim isletmeye falan alalim seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 haklısın anelor bu iş böyle olmaz yarından tezi yok haftanın 7 günü dershanedeyim bundan sonra eve gelip yok 2 soru çöziyim yok efendim 3 saat uyurum akşam geç yatar ders çalışırım olayları bitmiştir! kendime getirdin beni - teşekkürler anelor! edit: imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 adamınbiri said: konuyu garage'a açarsan böyle olur işte garbage* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Pıtık said: haklısın anelor bu iş böyle olmaz yarından tezi yok haftanın 7 günü dershanedeyim bundan sonra eve gelip yok 2 soru çöziyim yok efendim 3 saat uyurum akşam geç yatar ders çalışıyım olayları bitmiştir! kendime getirdin beni - teşekkürler anelor! ahahuehua ulan her össye hazirlanan dersane ogrencisi ayni gaz surecini mi gecirir ya :D vallahi umarim basarirsin ama kendimde dahil olmak uzere onlarca insan gordum bu gaza gelipte fail olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar