toggie Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 bana iki taraf da uyar beyler. etiler'e anadolu yakasından 4 kişi götürüp gece evlerine teslim yapabilirim. bi kişi yolu tarif edecek kabiliyete sahip olmalı. diger 3'lü de beklerken sigarasından otlanmama izin vermeli. sundugum hizmet karsılıgında talep ettiklerim oldukca makul seyler farkındaysanız, degerimi bilin :) isim yazma derdi de kalmadıgına gore rahat rahat karar verebiliriz su anda sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Abi 1. köprüden geçip Zincirlikuyu'dan giriyorsun sonra Etilere kadar dümdüz gidiyorsun işte, tarif falan etmelerine gerek yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Abi Etiler'e gelirseniz VAY AK bayrağı yaptırtıp sallamayı planlıyorum, ciddiyim hem de, bayrak tasarımı lazım yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Oha ben yapiyorum bayragi, sen nerede bastiracagiz onu dusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 ulan ugraştıgınız şeylere bak ahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 yapın yapın. eglenelim lan biraz vakit gecmez gece yarısına kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 benim de 28 aralıkta terfi sınavım varmış haldur huldur oyunu almamın mantıgı kalmadı eşşek gibi ders çalışcam ama o gün gelim görim sizi eğlenelim alamazsak da der döneriz :D etiler olcak bu gidişle daha merkezi die kanımca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 görmek istiyorum aslında d&r etiler deki hallerinizi de, sonraki gün 9 da tekrar okulda olmak zorunda olduğumdan bayıyorum yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 e biz de işe gidices saat 7 de kalkıp :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 ben de sabah 7'de kalkıp okula gidicem yahu. bi gününüz verimsiz geçsin feda ediverin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 of çok heyecanlı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Gece Yarısı Açılış Yapılacak Noktalar. İSTANBUL BİMEKS TEKNOPORT Adres: Teknoport - Coban Cesme Kavsagi, Istanbul Dunya Ticaret Merkezi A1-A2-A3 Blok, Yesilkoy, İstanbul D&R ETİLER Adres: Nispetiye Caddesi No:17, Etiler, İstanbul ELEKTROWORLD VIAPORT Adres: Yenişehir Mah. Dedepaşa Cad. No:2 34412 Kurtköy İstanbul MEDIAMARKT ÜMRANİYE (MEYDAN) Adres: Meydan Alışveriş Merkezi Inkilap Mah. Balkan Cad. no:64, 34770 Ümraniye İstanbul TEKNOSA BEYLİKDÜZÜ Adres: Beylikdüzü Merkez M Beylikdüzü Migros AVM Mağazası No:B23-24 Beylikdüzü İstanbul Sıralama Alfabetik olarak yapılmıştır. Ankara ve İzmir Gün içinde açıklanacaktır. www.aralgame.com Tıklayın gerçek Olsun... aral admininden alıntıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 gogo etiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 oo beylikdüzünde de varmış gece 10 da migrosa kamp kurarım ben evimin dibinde kapalı alan daha ne istiyim. Gecesinde migros dayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 cevahirdeki mavi shop a gittim, adımı yazdırıp 80 ytl yi verdim, adamlar muhtemelen cuma sabahı, küçük bir ihtimal perşembe akşamı oyunu verebileceklerini söylediler. güle güle kullanayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 hani 1 hafta sonra falan baslıcaktın. tutustun di mi ehah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 çok cazip mekanlar olmaya başladı da etiler mi biz hala :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 toggie said: hani 1 hafta sonra falan baslıcaktın. tutustun di mi ehah :Dyok, planlarım vardı 17 kasım haftasına da, iptal oldular =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Etiler DNR'da isim yazma geyii yokmuş. Sabah 10da numara dağıtmaya başlıyorlarmış gece 12de de satıcaklarmış. Erken gidecek olursa benim için 2 numara alabilirse çok iyi olur ya :p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 gelebilirim belki, o günki durumlara bağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 80 ytl oyun demek. battık resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Sabah 10'da numara nedir abi, of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Sabah kalkabilirsem giderim de, "Abi ben 20 numara istiyorum, arkadaşlar gelecek" dersem ne derler bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Etiler olmasa ben giderim de hafta içi köprü trafiği, hele ki etiler imkanı yok gitmenin. Biz en iyisi mediamarkta gidelim, karşıya geçicekleri ben üsküdara bırakırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Abi 5 gün kaldı hala kimin nereye gideceği belli değil. Herkes nereye gitmek istediğini yazarsa bir liste yapalım, ona göre karar verelim nereden almak istediğimize. Açıkçası ben axedice, madboi, xunn falan Ümraniye'ye giderse kalkıp Etiler'den almam WotlK'u yani, WotlK bekleme buluşması modunda olmalı bu olay, "Akşam eve gidip Wotlklarımızı kurarız"dan çok. Bir Etiler, bir MediaMarkt listesi çıkaralım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar