Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wrath of the Lich King - İstanbul Toplaşması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bana iki taraf da uyar beyler.
etiler'e anadolu yakasından 4 kişi götürüp gece evlerine teslim yapabilirim. bi kişi yolu tarif edecek kabiliyete sahip olmalı. diger 3'lü de beklerken sigarasından otlanmama izin vermeli.

sundugum hizmet karsılıgında talep ettiklerim oldukca makul seyler farkındaysanız, degerimi bilin :)

isim yazma derdi de kalmadıgına gore rahat rahat karar verebiliriz su anda sanırım.
Mesaj tarihi:
benim de 28 aralıkta terfi sınavım varmış haldur huldur oyunu almamın mantıgı kalmadı eşşek gibi ders çalışcam ama o gün gelim görim sizi eğlenelim alamazsak da der döneriz :D

etiler olcak bu gidişle

daha merkezi die kanımca :)
Mesaj tarihi:
Gece Yarısı Açılış Yapılacak Noktalar.

İSTANBUL

BİMEKS TEKNOPORT
Adres: Teknoport - Coban Cesme Kavsagi, Istanbul Dunya Ticaret Merkezi A1-A2-A3 Blok, Yesilkoy, İstanbul

D&R ETİLER
Adres: Nispetiye Caddesi No:17, Etiler, İstanbul

ELEKTROWORLD VIAPORT
Adres: Yenişehir Mah. Dedepaşa Cad. No:2 34412 Kurtköy İstanbul

MEDIAMARKT ÜMRANİYE (MEYDAN)
Adres: Meydan Alışveriş Merkezi Inkilap Mah. Balkan Cad. no:64, 34770 Ümraniye İstanbul

TEKNOSA BEYLİKDÜZÜ
Adres: Beylikdüzü Merkez M Beylikdüzü Migros AVM Mağazası No:B23-24 Beylikdüzü İstanbul

Sıralama Alfabetik olarak yapılmıştır.

Ankara ve İzmir Gün içinde açıklanacaktır.

www.aralgame.com
Tıklayın gerçek Olsun...

aral admininden alıntıdır.
Mesaj tarihi:
cevahirdeki mavi shop a gittim, adımı yazdırıp 80 ytl yi verdim, adamlar muhtemelen cuma sabahı, küçük bir ihtimal perşembe akşamı oyunu verebileceklerini söylediler.

güle güle kullanayım.
Mesaj tarihi:
Etiler DNR'da isim yazma geyii yokmuş. Sabah 10da numara dağıtmaya başlıyorlarmış gece 12de de satıcaklarmış. Erken gidecek olursa benim için 2 numara alabilirse çok iyi olur ya :p.
Mesaj tarihi:
Etiler olmasa ben giderim de hafta içi köprü trafiği, hele ki etiler imkanı yok gitmenin.

Biz en iyisi mediamarkta gidelim, karşıya geçicekleri ben üsküdara bırakırım.
Mesaj tarihi:
Abi 5 gün kaldı hala kimin nereye gideceği belli değil.

Herkes nereye gitmek istediğini yazarsa bir liste yapalım, ona göre karar verelim nereden almak istediğimize.

Açıkçası ben axedice, madboi, xunn falan Ümraniye'ye giderse kalkıp Etiler'den almam WotlK'u yani, WotlK bekleme buluşması modunda olmalı bu olay, "Akşam eve gidip Wotlklarımızı kurarız"dan çok.

Bir Etiler, bir MediaMarkt listesi çıkaralım.
  • Yeni Oluştur...