Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

satranç

Cin Ruhi

Öne çıkan mesajlar

Beyin sporu kapsamında düşündüğüm için buraya açıyorum. Var mı meraklılar.. Ben kendimi geliştirmeye çalışıyom ama beginner üstü (yani saçma salak oynamayan) bilgisayara karşı başarılı olduğumu söyleyemicem. Bilgisayarın bana psikolojik üstünlüğü var grrr..

Özellikle kullandığınız programları merak ediyorum. Yahoo chess, vista chess titans, pawn 2? (bunlar benim kullandıklarım)
Sosyal ağlarda paylaş

madalyalarım duruyor. en son lisede oynadım. üniversitede oynuyodum ama resmi bir turnuvaya katılmadım.

5 yaşındayken babamın öğretmesiyle başladım ben. haftasonları dışında hiç görmezdim kendisini. ama bütün hafta oynardık. yuvadan gelince ben bir hamle yapardım, oda gece işten gelince bir hamle yapardı. senelerce böyle oynadık hep, ayrı birşeydir benim için bu yüzden.

yazın çin satrancına sardım. baya oynadım ilk o imiş hatta bilinen satrançtan önce varmış. satranç sevenlere öneririm onuda çok farklı bir oyun stiline sahip (go değil bu arada baya chinese chess olarak geçiyor)
Sosyal ağlarda paylaş

Satranç süper bi oyundur,gördüğüm en iyi zeka oyunu.Ve hafıza gelişiminde çok yararlı,o kadar müptelası değilim ama canım sıkıldıkça oynadığım bi oyundur,kötü olduğumuda söyliyemem.
Mesela Tofaş'da çalışırken fabrika içi yapılan turnuvada biriyle tanıştım,psikomanyak bi satranç oyuncusu ve olay şu.

Cep telefonuyla arıyorum.Adam ordan bana yaptığı hamlenin kodunu söylüyor,bende yaptığım hamlenin kodunu söylüyorum(Kale A7 ye gibi) ve o şekilde oynarken bile beni yeniyor.42 yaşında ve 26 yaşından beri oynuyormuş.O yüzden hemen hertürlü taktiği biliyor.

Hala arar konuşur,telefondan oynarız.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Vingthor said:
madalyalarım duruyor. en son lisede oynadım. üniversitede oynuyodum ama resmi bir turnuvaya katılmadım.

5 yaşındayken babamın öğretmesiyle başladım ben. haftasonları dışında hiç görmezdim kendisini. ama bütün hafta oynardık. yuvadan gelince ben bir hamle yapardım, oda gece işten gelince bir hamle yapardı. senelerce böyle oynadık hep, ayrı birşeydir benim için bu yüzden.

yazın çin satrancına sardım. baya oynadım ilk o imiş hatta bilinen satrançtan önce varmış. satranç sevenlere öneririm onuda çok farklı bir oyun stiline sahip (go değil bu arada baya chinese chess olarak geçiyor)

oha super bisiymis bu yaw, kac oyun bitirdiniz bu sekilde
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...