Cin Ruhi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Beyin sporu kapsamında düşündüğüm için buraya açıyorum. Var mı meraklılar.. Ben kendimi geliştirmeye çalışıyom ama beginner üstü (yani saçma salak oynamayan) bilgisayara karşı başarılı olduğumu söyleyemicem. Bilgisayarın bana psikolojik üstünlüğü var grrr.. Özellikle kullandığınız programları merak ediyorum. Yahoo chess, vista chess titans, pawn 2? (bunlar benim kullandıklarım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 İlköğretimde oynardım satranç. Sonra pek oynamadım, haliyle hamladık =) Ara sıra yahoo'da oynuyorum. Çok zevkli bir spor. Kısacası amatör olarak ilgileniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 madalyalarım duruyor. en son lisede oynadım. üniversitede oynuyodum ama resmi bir turnuvaya katılmadım. 5 yaşındayken babamın öğretmesiyle başladım ben. haftasonları dışında hiç görmezdim kendisini. ama bütün hafta oynardık. yuvadan gelince ben bir hamle yapardım, oda gece işten gelince bir hamle yapardı. senelerce böyle oynadık hep, ayrı birşeydir benim için bu yüzden. yazın çin satrancına sardım. baya oynadım ilk o imiş hatta bilinen satrançtan önce varmış. satranç sevenlere öneririm onuda çok farklı bir oyun stiline sahip (go değil bu arada baya chinese chess olarak geçiyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Satranç süper bi oyundur,gördüğüm en iyi zeka oyunu.Ve hafıza gelişiminde çok yararlı,o kadar müptelası değilim ama canım sıkıldıkça oynadığım bi oyundur,kötü olduğumuda söyliyemem. Mesela Tofaş'da çalışırken fabrika içi yapılan turnuvada biriyle tanıştım,psikomanyak bi satranç oyuncusu ve olay şu. Cep telefonuyla arıyorum.Adam ordan bana yaptığı hamlenin kodunu söylüyor,bende yaptığım hamlenin kodunu söylüyorum(Kale A7 ye gibi) ve o şekilde oynarken bile beni yeniyor.42 yaşında ve 26 yaşından beri oynuyormuş.O yüzden hemen hertürlü taktiği biliyor. Hala arar konuşur,telefondan oynarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Vingthor said: madalyalarım duruyor. en son lisede oynadım. üniversitede oynuyodum ama resmi bir turnuvaya katılmadım. 5 yaşındayken babamın öğretmesiyle başladım ben. haftasonları dışında hiç görmezdim kendisini. ama bütün hafta oynardık. yuvadan gelince ben bir hamle yapardım, oda gece işten gelince bir hamle yapardı. senelerce böyle oynadık hep, ayrı birşeydir benim için bu yüzden. yazın çin satrancına sardım. baya oynadım ilk o imiş hatta bilinen satrançtan önce varmış. satranç sevenlere öneririm onuda çok farklı bir oyun stiline sahip (go değil bu arada baya chinese chess olarak geçiyor) oha super bisiymis bu yaw, kac oyun bitirdiniz bu sekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 @0ne; Hocam olay mükemmelmiş yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 açılmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar