deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 44 lock 28 mage bulunan, efsane acc. nameli accountumu satmayı düşünüyorum, tabii ki açılmamış paketten ucuz, ilk ayı bitecek önümüzdeki hafta. Eğer lock veya mage oynayacağım ama barrens chatten tiksiniyorum diyorsanız ideal yani haha 40 lira ya da o civarda birşey düşünüyorum, 25 30 lira gibi saçma fiyatlar olmaz, ha ama boğazda rakı balığa beleş verebilirim acc.ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 almayi dusunuyorum arkadasim icin satildi mi bi de ally mi horde mu karakterler (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 barrens demiş bence horde dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 :D Tabi ki horde o karakterler. Ayrıca içinde Level 63 Undead Warlock, 33 Undead Rogue ve 25 Undead Mage bulunan account satabilirim ben de isteyene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Arkadaşım git kendine topic aç ya çelme insanların aklını xD BUMP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar