Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 http://www.mojaveexperiment.com/ Siteye html kullanarak girmeyi başardım iki browser crash'dan sonra. Ama bu sefer de Mplayer videoları bozuk gösterdi. Komik ya... Eğer ben Microsoft'un başında olsaydım bu reklamcıları kovardım direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 çok bişi yok zaten. millete vista hakkındaki görüşlerini soruyorlar.. millet tu kaka! diyor. sonra vistayı "işte bu aslında vista değil, tamam mı? yeni işletim sistemimiz" diyorlar.. millette a negzel diyor.. ondan sonra da yetkililer millete ahanda aslında vistaydı kullandığınıızz yaaa diyorlar.. yayla lezzet testinin aynısının hederesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Chrome ile açamadım ama IE ile açtım valla tık diye, pek de "OMG" denilecek bir şeyi de yok bence de. Bakmasan da olur, boşver =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 sablonculuk yaparak diyorum ki, katilanlarin neredeyse hepsinde geek faktor = 0 adam "media center araciligiyla tv izleyebilirsin" dendiginde "fiyati nedir?" diye soruyor. o kadar konuya uzak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar