Garager Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Kesinlikle rapidshare derim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 rapidsharein yeni kısıtlamalarını bilerek mi söylüyorsun bunu? günlük 2.61 gb , gerisi için ekstra para? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Şahsen ben günlük 2 gb'ın üstüne çıkmıyorum.Bu nedenle kesinlikle rapidshare :) bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 www.tvtorrents.com INvitation istiyor ve ilk 20GB upload yapmanıza gerek yok saonrasında gerekiyor :) Her turlu diziyi bulabiliyorsunuz ve en eski dizilerde dahi herhangi bir seed sorunu yok. Yeni üye oldum daha 2 ay sonra invitation verebilmeye başlayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 şimdi bu topice cevap atanlar baggio tarafından cezaya tutuluyor mu o önemli. adamda af yok görüşüne karşı birşey dersen sokuyor lafı. moderasyon help Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 kesinlikle sux ya rapid en azından türkiye için öyle . 1024 internetimiz var (malum türkiye gerçeği) . Günlük kotada 2.66 mlsf Tam 3 tane oyun rapidshare'den ben çekerken silindi. Boşu boşuna cektim dünyanın şeyini. Paso siliyorlar. Günlük 2.66 cekebilicen bide silicek mi silmeyeceklermi riski var ooo. Ölme eşşeğim ölme. Oyun program çekilmez burdan. Dizi , film için olabilir ama torrent'te hepsi var ve bedava nede kota var. ne gerek var buna ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Masticore said: kesinlikle sux ya rapid en azından türkiye için öyle . 1024 internetimiz var (malum türkiye gerçeği) . Günlük kotada 2.66 mlsf Tam 3 tane oyun rapidshare'den ben çekerken silindi. Boşu boşuna cektim dünyanın şeyini. Paso siliyorlar. Günlük 2.66 cekebilicen bide silicek mi silmeyeceklermi riski var ooo. Ölme eşşeğim ölme. Oyun program çekilmez burdan. Dizi , film için olabilir ama torrent'te hepsi var ve bedava nede kota var. ne gerek var buna ya... Hakkaten şimdi düşündüm bir dvd iso bile çekilemez artık Rapidden part part .rar la uplayacaklar, onu çekmek 2 gün sürecek.Oeehhh... Bi Tomb Raider 6.6gb 3 gün sürücek yani birisinin rapidden indirmesi.Şaka gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 gunluk 2,5gb olayindan sonra rapidshare gg olmustur. kimse savunmasin lutfen. hele su aralar oyunlar en assa 5gb olmusken. ha dizi/film indirenlere lafim yok onlara hayli hayli yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Rapidshare'den 1 kere premium hesap satın aldım, tekrar alıcaktım ama bu limit olayından sonra aylık 2 dolar bile olsa satın almam. Rapidshare'i nasıl bir zihniyet yönetiyor çok merak ediyorum. Şu an dvd filmler 4 - 5 gb iken, bluray filmler 10 - 15 gb iken sen bir anda pat diye günlük 2.5 gb sınır koyuyorsun. 5 gb ' lık bir film çekerken 3 gün beklemek zorundayım.Günlük 2.5 gb sınırınız doldu bi sonra ki gün devam edersiniz artık diyecekler. Bende her ay ücret ödeyip bu hizmeti satın alıcam. İnsanı enayi yerine koymaktan başka bişey değildir bu. Eskiden 56k ile süründüğümüz zamanları hatırlarsınız. Şimdi tekrar 56k ' ya döndüğünüzü düşünün. Zaten 1 kere hesap satın almıştım şimdi hiç işim olmaz rapidshare ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 ben hic memnun degilim bu durumdan, ama gelin gorun ki mecburen hem acctu uzattim, hem de ekstra rapid point aldim cunku indirdigim seylerin cogu rapidshare de var zaten. Ama bu uygulamadan sonra oraya koyacagina baska yerlere dagilir ve bir ure sonra gerek kalmaz rapide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 millet rapide upload etmeyi yakın zamanda bırakıcaktır. ben uzatmadım accountu , netload.in mis gibi. gece yatarken sıraya koyamama derdi dışında , bedavası bile rapidin premiumundan iyidir. ama sorunu arşivi olmaması. rapidshare ya serverları kapatıcak , ya da kendini çok bişey zannedip "ben ne yaparsam milletten para kazanırım yine de" şeklinde düşünüyor. eninde sonunda eski sisteme yakın şekilde devam ediceklerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 İşin kötüsü "Rapidshare ve diğerleri" şeklinde pazar, yani millet Rapid'i bırakırsa dosyalar Netload, Uploaded, Megaupload vs. gibi bin tane yere dağılacak, hepsine de üye olunmaz doğal olarak. Eskisi gibi doğru düzgün kota getirip aylık ücreti 10€'ye falan çıkarsalar keşke. Bu arada kural "günde 2.6GB download" şeklinde mi, emin misiniz? İndirilmeyen günün kotası birikmiyor mu yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Unbannable said: şimdi bu topice cevap atanlar baggio tarafından cezaya tutuluyor mu o önemli. adamda af yok görüşüne karşı birşey dersen sokuyor lafı. moderasyon help Ne alakası var şimdi, yine mi argüman üretemeyip kişisel saldırmacalar? :) Ben bütün dediklerimi bu saçma sapan kota limitlemesinden önce dedim ve karşı çıkılabilecek elle tutulur bir yanı yoktu açıkçası. Hızı limitsiz, upload derdi yok, arşivi çok geniş vs. çünkü. Şu son zırva haliyle savunacak değilim zaten, şahsen hala üyeyim de eski kullanışlılığını kaybetti. Tekel olunca havalandılar malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 muhtemelen bir yerlerden baskı gelmiştir ya da tüyo almışlardır. üzerler kolayca bu rapidi isteseler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 bide hatta oyunu falan geçtim,diyelim House/Prison Break/Chuck takip ediyorsunuz salı günü için,HD izlemek isterseniz tanesi 1.1gb ediyor yaklaşık =3.3gb yapar.O bil birgünde inmeyecek.Ki torrentte lafı bile edilmez bu rakamın. Rapid delirdi heralde, kimse membership yenilemeyince anlarlar hata yaptıklarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 günde 2.66 gb. ertesi güne falan aktarım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Ek kota alınca direk kalan trafiğe mi ekleniyor peki, yoksa o da mı 30'a bölünüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Ertesi güne aktarım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar