Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 evt arkadaslar italy test serverinda level13 eldrich im var. pointsleri luca ya verdim hepsini yanlis mi yapmisim yani dier mana ve ismini bilmediğime verseydim neler deişecekti lucaya verdim ve neler deişecek ve sizce eldrich nasil iyi bir char mi? Su anda bana o kadar iyi gelmiyor da :(( birde buyulerin resimleriyle beraber aciklamasini bulabileceğim bir yer var mi cogunun ne oldugunu bilmiyorum da.. yardimci olduunuz için şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Luca ne ya, italyanca mi :) Paticik Daoc sitesinde eldritch yazim var, insan bir bakar sormadan once.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch Officer of Soul Reavers, Hib/Exc Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 luca light magic :)[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 hem boswer sen harika spec :) adamlari mezzlersin kahirlarindan olurler :)[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 PvE icin dd disinda ise yarar hicbirseyi yok, 40a kadar her sekilde mana gitmek en iyisi, final spec icin 40daki mini respeci (zaten butun puanlari tek skille yatirdigin icin eld'de full respec sayilir) kullanmak lazim.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch Officer of Soul Reavers, Hib/Exc Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 arkadaslar oyunda newbie yim pek bilmiyorum ptsleri lucaya verdim. 16 mı ne oldu luca onları bundan sonra manaya mi vereyim birde luca mana ve dierinin ismini hatırlayamiyorum ne ise yarior soleyebilirmisiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 bu italyanlar yakinda test serverini kapatirsa turkler yuzunden sasirmayin :)[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 sadasdasd koptum benim account kapandı[hline]Under My Penis November General Ultima Sux Never been a cocks ahaha uydu I seek you=151227036 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resata Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 YAAAAAAAA SEN NEEEEEE DIIOOOOONNNN BEEEEEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resata Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 [d] BIZIM PARALI ACC. LAR GITTI TUM TURKLERIN ... BIR TANE KEKO HARIC... Trespasser... Ama nedeni belli... Yakinda isallah geri alcez... [/d] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 lan resat lol italyde herkezin acc birer kere terminate oluyo bu change olaylarini felan engellemek icin konustum ben heriflerle degisenler o accountun idetifysine sahip olmuyo got gibi kalio adamlarin cok hosuna gidiomus :lol:[hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 luca degil luce =light mana bide void war testte oynuyosan luce derim mana tek basinayken bi poka yaramaz zicarsin :D[hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 yok vallaha zaten italyan serverini biraktik. yakinda excalibura geliyorum. hibernia luceye vermishtim bende ama hic bir iyiliğini gorebildim diyemem zaten italyanca idi hic bir sey anlamadık. sanırım baggio nun solediklerine uyarakdan yeni acacağim charda manaya vericem. Yada Eldrich bir daha acmicam enchanter acicam... sizce hangisi daha iyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Daoc bolumune ben eldy, Borges chanter yazisi yazdik, okuyup secimini yapabilirsin. Ikisinde de pbaoe var ayni dmg degerlerinde, chanterda ofansif buyu daha az ama peti var ve pbaoe cast time 2sn, eldyde 3sn.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch Officer of Soul Reavers, Hib/Exc Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 gel gel exc hib e gel biz alb deyiz kesicek adam kalmadi :)[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 said: Ceti, 18 April 2003 20:48 tarihinde demiş ki: gel gel exc hib e gel biz alb deyiz kesicek adam kalmadi :)[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Kesecek adam kalmadi ha :) Albion yazik kaleleri folloş olmuştu son gordugumde bı hibernia bi midgard alip duruyordu kalelerinizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar