Llama Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 izmirde bildiğiniz ajanslar varmi ama bu ajanslar öyle gidipte migrosta yada bi barda bişey tanıtmayla ilgili yada aylık işlerle ilgili ajanslar olmasın direk böyle gideyim katalog çekimlerine falan katılayım foto çekimlerinde poz vereyim ne bilem tipte musait evet ya karar verdim manken olmaya varmi bildiğiniz izmirde ajans adres tel falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 bilmiyorum ama tavsiye seni meshur edicem diyenlere kanma,acık gazoz icme özellikle su 2 adamı gorursen arkanı dön ve kac konusma dialoga bile girme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 tipin müsait değil! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 ufak ufak baslar, oyle is begenmemezlik olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 funq said: tipin müsait değil! hah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 sen karar verdin de bakalım onlar kabul etcek mii. git alsancakta şafak fişeğe,zamanında veletken gitmiştim ben.bide netten başvuru formu doldur önce onlar soora çağırırlar.. dönces biz sana :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 benim amcanın sitesine cv falan at. www.böbrekçihasanmankenajansı.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 (ara: hayaller* yaşıyor*) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 http://www.hakanhekimogluajans.com/ şöyle bişey buldumda nedir ne değildir acep öyle heryerede burnumu sokmayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 tabi olm sakat o işler, iyi referans almadan gitme bi yere, yenibiriş'e kariyer.net'e falan bak. ama tipin müsait değil, o saçlarla olmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 boy kaç boy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 olum funq yarın öbürgün beni pull and bear kataloglarında tüm dünya seyrederken sen dersin bu adamla biz bira içtik diye benim genç halim bak; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 anammmmm ööle daracık daracık pantıllarmı giycennnnn:S hanıııım koş bizim oğlan elden gidiyooooooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 bacım katil etme bizi var git evine dön Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Topçuya ve mankene kız vermiyorlar haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 tanıdığın yoksa zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 alla alla yesinler, bu da benim gençlik halim bak neyse, saçları kestir ben sana bulucam! dediğim sitelere baktın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 bu adam yakısıklı mı ya kimler unlu oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 fotoğraf koy ben seni bi değerlendireyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 pekaziz said: Topçuya ve mankene kız vermiyorlar haberin olsun. kızla işimiz yok bizim para lazım çok para hemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Istanbul merkezli bir yerle çalışırsan, daha güzel (kalın, paralı vb.) ve daha çok iş alma şansın olur. Tipin enteresan olduğu için iş yaparsın gibi. Önce doğru düzgün fotoğraf çekebilen bir arkadaşına konsept fotoğraflar çektir, hepsinde değişik tarzda giyinmiş vesaire olursan, ortam da ona göre değişik olursa, hoş olabilir. Şimdiden başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 bu adam bi ara top oynuyodu sonra kore ye mi japonyaya mı ne gitti bi haller oldu tv de taksicilik yapıp program yapıyodu nasıl bir kariyer mahvedilir sormak lazım kendisine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 ahaha, hiç güleceğim yoktu valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 erkek manken diye bişiymi varmış!!! büyük göğüslü ve ince belli bir kız olsaydın şansın olabilirdi aslında.. ben hâlâ erkek manken olayına takıldım.. erkek hemşire veya erkek balerin gibi imkansız bişi olduğunu düşünüyordum ben.. LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Antalya'da bir kaç kez ras geldim böyle çekime gelen erkek mankenlere. Oluyor yani. Ama ne mankeni olcaksın? Manken dediğinin de artık bin bir türünü çıkarttılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar