Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

manken olmaya karar verdim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
izmirde bildiğiniz ajanslar varmi ama bu ajanslar öyle gidipte migrosta yada bi barda bişey tanıtmayla ilgili yada aylık işlerle ilgili ajanslar olmasın direk böyle gideyim katalog çekimlerine falan katılayım
foto çekimlerinde poz vereyim ne bilem tipte musait
evet ya karar verdim manken olmaya
varmi bildiğiniz izmirde ajans adres tel falan
Mesaj tarihi:
sen karar verdin de bakalım onlar kabul etcek mii.
git alsancakta şafak fişeğe,zamanında veletken gitmiştim ben.bide netten başvuru formu doldur önce onlar soora çağırırlar..
dönces biz sana
:P
Mesaj tarihi:
tabi olm sakat o işler, iyi referans almadan gitme bi yere, yenibiriş'e kariyer.net'e falan bak.

ama tipin müsait değil, o saçlarla olmaz :D
Mesaj tarihi:

olum funq yarın öbürgün beni pull and bear kataloglarında tüm dünya seyrederken sen dersin bu adamla biz bira içtik diye

benim genç halim bak;

Mesaj tarihi:
Istanbul merkezli bir yerle çalışırsan, daha güzel (kalın, paralı vb.) ve daha çok iş alma şansın olur.

Tipin enteresan olduğu için iş yaparsın gibi.
Önce doğru düzgün fotoğraf çekebilen bir arkadaşına konsept fotoğraflar çektir, hepsinde değişik tarzda giyinmiş vesaire olursan, ortam da ona göre değişik olursa, hoş olabilir.

Şimdiden başarılar.
Mesaj tarihi:
bu adam bi ara top oynuyodu sonra kore ye mi japonyaya mı ne gitti bi haller oldu tv de taksicilik yapıp program yapıyodu

nasıl bir kariyer mahvedilir sormak lazım kendisine
Mesaj tarihi:
erkek manken diye bişiymi varmış!!!
büyük göğüslü ve ince belli bir kız olsaydın şansın olabilirdi aslında.. ben hâlâ erkek manken olayına takıldım..

erkek hemşire veya erkek balerin gibi imkansız bişi olduğunu düşünüyordum ben.. LOL
  • Yeni Oluştur...