reddiye Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 özendim aldım nasıl ne yapsam çok süper olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 bicakla kes, ya da camdan at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 bıçakla kesilmiyor ev 1.kat yere atsam da aynı zıkkım olcak yani denedim yine birşey olmadı çekiçle kırabilirim mesela bir de kırdıktan sonrası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 çatıya çıkıp at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 çekiç + tornavida + az biraz yetenek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 dremel http://www.youtube.com/watch?v=Ixy_R1Ej6Pg matkap ve daire kesici uç dekupaj falan da olabilir.. azimliysen CD kenarı ile de açabilirsin aslında.. mikrodalga fırına koyarsan da patlayacaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 zayıf noktalarını buldum hehe o deliklerinden akıttım kanını sonra çekiçle yardım ve tadsız bişeydi o içindeki beyaz hede niye öyle ya yoksa suyundamıydı olay? ben suyunu döküp yıkadım da içini:D yoksa kurutmak mı gerekiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 suyunu iciyolar onun genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 görmemişin çocuğu olmuş gitmiş burnunu kopartmış yaw suyu içilirdi onun.. yazık olmuş.. bi dahaki sefere inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 hindistan cevizi senin neyine be adam kültürümüzde yok böyle bişey git al pastaneden ye işte dök ağzına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 ziyan olmuş güzel hindstan cevizi suyu. halbuki bilimum içkiyle de karışırdı o güzelim su Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 suyunun tadına baktım sonra döktüm hehe peki içindeki beyaz hede normalde de mi tatsız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 kurutup yersen anca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 reddiye said: suyunun tadına baktım sonra döktüm hehe peki içindeki beyaz hede normalde de mi tatsız ? Bozulmusta olabilir senin ki çok tatlı değildir cevizimsi bir tadı var adında da anlasıldıgı gibi ama daha sulu ve şekerlisi. Çerez niyetine yiyicen yani hehe Asıl dert içindeki cevizin kabuğunu soymak Dış kabuğu ayrı dert iç kabuğu ayrı dert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 aquila said: bicakla kes, ya da camdan at. kafaya gelir birinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logcupasa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Bende tatmıstım bir keresinde ama hic begenmedim boykk:s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 o içindeki suyu asitli diye içilmiyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 2 yol var: 1) kalorifere vura vura kırmak 2) yatağın ayaklarından birine koyup, yatağın üstünde tepinmek. biz ikincisinden daha çok memnun kaldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 ikinci yöntem yerler parkeyse ağlatır adamı yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 evet yerler laminant. evet yerler kötü oldu. ve evet yurttayız, mal bizim değil, amaaan boşverelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Lopeth said: o içindeki suyu asitli diye içilmiyor diye biliyorum. yeşil ve parlıyo hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 3 tane delik var üzerinde bi tanesini çivi ile del pipeti sok iç yumuşaktır o deliklerin bi tanesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar