sigisMoNd Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 vardi birlikte skec yapiyorlardi. biri ses efektlerini yapiyordu digeri de skeci oynuyordu. bazen de 2 seyirci seciyorlardi efektleri onlar yapiyordu. biri koymustu foruma ama ne diye araticagimi bilemedim. hatirlayan varsa link koyabilir mi?
sigisMoNd Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 youtube dan baktim da benim izlediklerimde skeci oynayanlar daha yasliydi
briareos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 sound FX effects jedi diye aratırsanız bulabilirsiniz.
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 are you talking to me olayından bahsediyorsun sanırım :)
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 kingpin said: are you talking to me olayından bahsediyorsun sanırım :) tamam iste o umbilical brothers. baska yapan var mi bilmiyorum.
sigisMoNd Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 aquila said: whose line is it anyway? evet buydu :D cok saol
Öne çıkan mesajlar