Caranlothwen Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Arkadaşlar birkaç kelimenin anlamını istiyorum. Açıklaması değil. 1-2 kelimelil anlamı Deity Alignment Armor Class Modifier İnitiative(insiyatiften başka) cross class will will save critical hit (kritik vuruş değil herhalde) campaign Bir de "dc" ne anlama geliyor açıklar mısınız. Teşekkürler.[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar
axedice Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Deity: Tanrı Alingment: Hayat Görüşü Armor Class: Zırh Seviyesi ... Modifier: ... değişkeni initiative: öncelik cross class: sınıfa ters,aykırı will: irade will save: irade gücü(?) critical hit: tehlikeli, ölümcül vuruş diyesim geldi ama 10yüzbin hp li fighter a ne yazar? campaign: kampanya:P DC difficulty class ın kısaltmasıysa zorluk seviyesi demek. Çeşitli değişkenler +d20 => dc ise o iş başarılı olur.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
sharky Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Alignment : Benlik Campaign : Senaryo olarak değişmeli bence.[hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com
axedice Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Yok cross class skillerde oluyo. Eğer bi skill cross class sa harcadığın puanın yarısı kadar puanın oluyo o skillde.Max normal class skillerine verebileceğin puanın yarısını verebiliyorsun. Mesela fighterlara hide cross class, 7.lvl da en fazla 10 puan verirsin modifier ı 5 olur. Bide savelere kurtarma zarı deniliyor, mesela will save irade kurtarma zarı da olabilir. Kampanya konusunda ısrarcıyım:)[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Caranlothwen Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 cross class a başka sınıf desek olur mu?[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar
Sufi Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 anlamını karşılamaz. 'başka' derken herhangi bir başka da olabilir. çapraz kur kavramından esinlenerek çapraz sınıf denebilir.
Grudge Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 bence bu türkçeye çevirme işi böyle yürümez...[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley [Bu mesaj Grudge tarafından 27 Mart 2003 01:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Daha once dedim dimi... :) Take care....[hline]A little less conversation a little more action please
KARAMURAT Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 cross class himm ilişkin sınıf yada çapraz sınıf dicem olmicak :-P[hline]Thief of Paticik
shapshal Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 ııııı *kafasını kaşır* cross class böle ne desem yani uff :D cross class karakterinde skill seçersin.O skill larda ya rank harcamadan yapabildiğin ya da tam tersi olması lazım yani karışık olay.Sen git bi bilene sor (biz bilmioy muyuz? kendimi aşalıyorum!!!)[hline]Valla Paticiğimizden iyi olmasın Gelişmekte olan güzelim forumuma Herkesi beklerim.
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 cross class da sectigin iki class mesela wizard/fighter birbiri ile uyum sagliyorsa (ki bu yeni kurallarda geciyor) exp veya skill kaybetmeden gelisebiliyorsun benim verdigim ornekte bu olmuyor mage den fighter a gecis basladigi zaman skillerde dusus oluyor boylece bu ikisi cross class olmuyor.....bi sey degil.... Take care....[hline]A little less conversation a little more action please
Dilbao Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Bence cross class şöyle çevrilebilir: Cross Class: Karşı Alan Cross Class Skill: Karşı Alan Becerisi ...
Caranlothwen Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Kendim karakter kağıdı yaratmaya çalışıyorum onun için soruyorum bunları arkadaşlar...[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar
Öne çıkan mesajlar