Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkische Jugend

Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

NoTwisT said:
Siz dalga gecin, adamlar kurt midye dolmacilardan midye almamaya baslamis.

Bu adamlar cok ciddi, cok endiseliyim.

Gruptan alıntı:
'Bu ugurda yapabilecegimiz en ufak katkiyi bile yapmaliyiz. Kürt midye dolmacilardan midye yememek bile bu ugurda bir ilerleme olacaktir.'
Şaka mı lan bu hahahahah
Sosyal ağlarda paylaş

NoTwisT said:
Siz dalga gecin, adamlar kurt midye dolmacilardan midye almamaya baslamis.

Bu adamlar cok ciddi, cok endiseliyim.

eauheuhua yarıldım

İsim vermiycem hani memlekette Ramazan da oruç tutmak zorunluymuş gibi ist'de fatih te falan su içersen oruç saatlerinde linç etmeye kalkışanlar olur ya hani bunların önünde midyeciden midye almaya kalksan bunlarda saldırsalar üstüne komik olmaz mı asdf

sorarlar adama niye dövdün?
-midye yedi
...
Sosyal ağlarda paylaş

Nefr said:
hitleri idol kabul eden turk irkcisi tirt olmasin da ne olsun allah askina?

ahah kendi içinde çelişki üzerine kurulu bir grup süper olmuş gerçekten de hitler yaşasa çok gülerdi eminim :p

helm sen bu insanlara bu kadar gaz verirken iki gram da akıl fikir verseymişin ya
Sosyal ağlarda paylaş

sunsh1ne said:
ilk defa mı faşit türklerle karşılaşıyorsun?
nerde yaşıyorsun alaskada falan mı?

oh oh oh. her tarafta zaten bu facebook sayfasındakinin aynı "faşist türkler" var. nasıl geniş bi faşist tanımı yapıyorsun ben hagadden anlamıyorum. ırkını da belirtmişiz bak bu faşistlerin o daha da garip geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

Rahan said:
sunsh1ne said:
ilk defa mı faşit türklerle karşılaşıyorsun?
nerde yaşıyorsun alaskada falan mı?

oh oh oh. her tarafta zaten bu facebook sayfasındakinin aynı "faşist türkler" var. nasıl geniş bi faşist tanımı yapıyorsun ben hagadden anlamıyorum. ırkını da belirtmişiz bak bu faşistlerin o daha da garip geldi.

seni bilmiyorum ama, "hepsini keselim kurtulalım" mantığında insanlarla karşılaşmak pek garip gelmiyor artık bana. bakkalda, berberde, minibüste vesaire çok şahit oldum bunlara.
mein kampf da bi ara peynir ekmek gibi satıyordu bu memlekette. yeni keşfetmiyor millet hitleri.
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:
alman olmayipta kendine nazi diyenleri anlamiyorum, nazi dedigin seni de keser alman degilsen. nasil bir konseptsizlik bu? yoksa ben mi yanlisim?

nazi kesmez ^^ çalıştırır, sen çalışırken mefta olursun

Arbeit macht frei / çalışmak özgürleştirir hehehe
Sosyal ağlarda paylaş

GEd said:
aquila said:
alman olmayipta kendine nazi diyenleri anlamiyorum, nazi dedigin seni de keser alman degilsen. nasil bir konseptsizlik bu? yoksa ben mi yanlisim?

nazi kesmez ^^ çalıştırır, sen çalışırken mefta olursun

Arbeit macht frei / çalışmak özgürleştirir hehehe

yaa evet Arbeit macht frei yazıyodu Auschwitz toplama kampının kapısında da
gördük ne kadar frei oldu oraya girenler

nazi dediginiz şey bizde cCc geyigiyle ifade ediliyo
faşist filan olurlar da bizim özentiler nazi olamazlar
zaten nazi kalmadı artık neo-naziler var
Sosyal ağlarda paylaş

sunsh1ne said:
seni bilmiyorum ama, "hepsini keselim kurtulalım" mantığında insanlarla karşılaşmak pek garip gelmiyor artık bana. bakkalda, berberde, minibüste vesaire çok şahit oldum bunlara.
mein kampf da bi ara peynir ekmek gibi satıyordu bu memlekette. yeni keşfetmiyor millet hitleri.

ya git allasen bakkalda berberde iki öküzün sinirle söylediği laftan toplumun genelinde nazi havası varmış gibi aksettiriyorsun. almanya daki neo-naziler gibi bireylere yönelik şiddet olayları mı var? kürt diye dışlanan hakir görülenler mi var? nihal atsız'ın abuk tayfasından başka arı türk ırkından bahseden mi var?

ama ben sana "arı kürt ırkının bu topraklarda 10bin yıldır" yaşadığını anlatıp beni kovmaya çalışan düdüğün yazısını bulup gösterebilirim, organize bir şekilde şiddet uygulayanları buna destek verenleri, hatta kabullenmemiz gerektiğini söyleyenleri de gösterebilirm.
Sosyal ağlarda paylaş

tamam, sen alice harikalar diyarında yaşamaya devam et.
yıllardır yüzbinlerce kürt, solcu, dindar (muhelif herkesi katabilirsin buraya) bu ülkede haksız hapis yatmadı, işkence görmedi, faili meçhule kurban gitmedi. 6 7 eylül, varlık vergisi falan da olmadı. yüzyıllardır hepimiz bu topraklarda gülücükler saçarak yaşadık.
Sosyal ağlarda paylaş

sunsh1ne said:
tamam, sen alice harikalar diyarında yaşamaya devam et.

e yuh ama! herşeyin bi ölçütü var, 17 milyon sivili bilerek ve isteyerek çalışma kamplarında ve gaz odalarında öldürebilecek kadar gözü dönmüş insanlarla karşılaştırdığında evet burası alis harikalar diyarı.

nese konu sapmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

Chastise said:
http://www.facebook.com/group.php?gid=41520389972#/group.php?gid=8785713921&ref=mf
daha fena.

bu grubun kurucusunun profiline baktımda, üye olduğu gruplardaki manzara biraz enteresan;
said:

EZAN DİNMEZ, BAYRAK İNMEZ, ŞEHİTLER ÖLMEZ....!, Küçükken pipisi fermuarına sıkışmış olanlar,
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...