Rai_Guy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 1. acc ud male warlock: t5 seviyesinde pve seti 3k cash gold full enchantlı 1 ton bankada ıvır zıvır para edicek mazemeler dolu rep durumu heryere exalted pvp olarak: 4 parca s4 wand ve off hand de s4 1 parca s2 2k birikmiş arena puanı orc male warrior: 1 parca s4 full s2 silah olarak stomerald 2 guardian full vindik ressilence trinket etc pve olarakta 3parca t4 badge itemi ve karazhan dropları mevcut 2.acc orc male warrior: kafa omuzluk ve silah s3 geri kalan s4 full guardian 4k birikmiş arena puanı nether ray pve olarak t4 -t5 seviyesi tank gear ve fury gear 3.acc ud male warlock: pve badge itemler t4 -t5 seviesi belt of blastingli falan bi pve si mevvcut pvp olarak: 2s3 geri kalanı s2 orc hunter: s3 axe 2 s2 geri kalan rare mavi itemler yeni 70 dir kendileri umarım yeterlidir bu lutfen postu kirletmeyelim uygun fiyata vericem iletişim icin pm bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 fiyatları belli değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sawyer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 forum bu özel mesaj servisi değilki postlarla kirlenir omoyla temizlenir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Fiyat belirtseydin o zaman, sen fiyat yazmaz isen herkes istediği teklifi vermekte sorun görmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 selam 2. acc 100ytl veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 aziz nesinin çocukları wow oynuyo niceeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 yaw sildirtmeyin mesajları bana ya agresif olmayın sakin biraz beni omo yerine koymayın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 euheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Barbekü said: selam 2. acc 100ytl veririm cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rai_Guy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 tbc+wow cd 80 ytl ye gelio s3 full s4 full t5 li 5k goldlu epic flylı accye 20 ytl bahşettiginiz icin cok teşekkur ederim paşam kalsın bana item cop olcak falan diceksin ama mesele kıyafeti deil benim emegim hakkettigi degeri bulmayıp 100 e vericegime silerim charı boş acc satarım daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Dark_Soul said: 53. here ahahaha ben kaç oldum nan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Rai_Guy said: tbc+wow cd 80 ytl ye gelio loleburgazın le si tbc+wow max 50 ytl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 battlechesti 59 liraya aldım daha geçen gün. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batido Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Rai_Guy said: batido alıcımısın? deilsin ? seni geren ne? kermit sanırım rica etsem şu mesajları silermisin nekadar sacma insan dolu ya la havle solemiyim solemiyim dedim ama bu msjdan sonra soliyim 3 accin 180 ytl veriyim wow+tbc paran cıksın haa o fiyata satmam silerim diyosan sil lafla peynir gemisi yurumez yada adam gibi burda fiyat yaz ettigin laflarada biraz dikkat et bence burda kimse abuk sabuk konusmuyo senden baska Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 bence Rai_Guy gitmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batido Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 edit: ozel mesaj ile gonderildi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 120 ye ne dersin hiç yoktan iyidir duygusallaşmaya gerek yok sonuçta bi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 yokum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?27,3252937,3257440 7 ay öncede aynıydı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rai_Guy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 konu aynı karakterler farklı dikkatini cektiyse ne rog var suan ne mage sadece yeni bir warlock ehehe cok acc alıp satmaktan bole oluo eh yetenekte olunca kasılıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rai_Guy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Barbekü said: 120 ye ne dersin hiç yoktan iyidir duygusallaşmaya gerek yok sonuçta bi oyun arkadaşım 150nin uzeri teklifler gerekior warlock+warrior olan acc satıldı sanırım haberiniz olsun yani goruştugum kişi kesin alıcam dedi tel falan bıraktı kaldı 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 ok warriora 150 yarın alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 yapmayın etmeyin yarın geliyor liç king yahu :)-D 1-60 ne zaman hızlanıyo bu arada ????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 KahnX said: yapmayın etmeyin yarın geliyor liç king yahu :)-D 1-60 ne zaman hızlanıyo bu arada ????? 1-60 hızlanma olayı diye bişi varsa vazgeçerim hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 tartışma olan mesajların hepsini siliyorum diğerleri kalsın. sakin olun yahu biraz lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar