Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3 acc kelepir

Rai_Guy

Öne çıkan mesajlar

1. acc
ud male warlock: t5 seviyesinde pve seti 3k cash gold full enchantlı 1 ton bankada ıvır zıvır para edicek mazemeler dolu rep durumu heryere exalted
pvp olarak: 4 parca s4 wand ve off hand de s4 1 parca s2 2k birikmiş arena puanı
orc male warrior: 1 parca s4 full s2 silah olarak stomerald 2 guardian full vindik ressilence trinket etc
pve olarakta 3parca t4 badge itemi ve karazhan dropları mevcut
2.acc
orc male warrior: kafa omuzluk ve silah s3 geri kalan s4 full guardian 4k birikmiş arena puanı nether ray
pve olarak t4 -t5 seviyesi tank gear ve fury gear

3.acc
ud male warlock: pve badge itemler t4 -t5 seviesi belt of blastingli falan bi pve si mevvcut
pvp olarak: 2s3 geri kalanı s2
orc hunter: s3 axe 2 s2 geri kalan rare mavi itemler yeni 70 dir kendileri
umarım yeterlidir bu lutfen postu kirletmeyelim uygun fiyata vericem iletişim icin pm bekliyorum
Sosyal ağlarda paylaş

tbc+wow cd 80 ytl ye gelio s3 full s4 full t5 li 5k goldlu epic flylı accye 20 ytl bahşettiginiz icin cok teşekkur ederim paşam kalsın bana item cop olcak falan diceksin ama mesele kıyafeti deil benim emegim hakkettigi degeri bulmayıp 100 e vericegime silerim charı boş acc satarım daha iyi
Sosyal ağlarda paylaş

Rai_Guy said:
batido alıcımısın? deilsin ? seni geren ne? kermit sanırım rica etsem şu mesajları silermisin nekadar sacma insan dolu ya la havle

solemiyim solemiyim dedim ama bu msjdan sonra soliyim 3 accin 180 ytl veriyim wow+tbc paran cıksın haa o fiyata satmam silerim diyosan sil lafla peynir gemisi yurumez yada adam gibi burda fiyat yaz ettigin laflarada biraz dikkat et bence burda kimse abuk sabuk konusmuyo senden baska
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...