YLL Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 gossip girl'de ve Britney'in Womanizer klibinde kirazi yedikten sonra kabuguyla dugum yapiyorlar. bi anlami olsa gerek. bilen varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 kirazın kabuğu ? nasıl bi kabuk bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 sapı olsa gerenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 vitamini sapında hacı onun ayırmadan yiyecen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 kabuğu değil sapıdır. çam ağıcının yapraklarından ve öyle meyve saplarından (*dikkat meyva sapları çok kaba ve kalındır onlardan düğüm yapılmaz ona nazaran meyve sapları ince ve zariftir sdf) kolye, düğüm vs yapılır. bi anlamı var mı bilmiyorum ama ben çocukken hatırlıyorum yaptığımı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar