corso Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 cnbce dergiye baktım ve neler neler gördüm, mayıs ayı filmleri süper. ay boyunca her cumartesi saat 01.00'de bir alfred hitchcock filmi var. program şöyle 1 mayıs: rear window 8 mayıs: the man who knew too much 15 mayıs: vertigo 22 mayıs: north by northwest 29 mayıs: the birds çok güzel oldu bu. not. 21 mayıs 22.00'da da roger corman'in yönettiği adamım vincent price'ın oynadığı the haunted palace var. dr.phibes'ı sevenler kaçırmasın[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Ooo Arcaneye Mayıs ayı bayram olcak valla. Aslında hepimize bayram olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 :-O :tebrikz: :-O[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 mayıs ayı çok güzel cidden,resmen cnbc-e bizi ekrana bağlicak hele birazdan bi başlık açıcam,gerçi filme baya var ama yine de açiyim milletin haberi olsun:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 iyi eyvallah da ben bu adamlara mail bile attım gerilim anlayışları hitchcock ile limitli kalıyor başka birşey yayınladıkları yok açsınlar imdb yi 1 numaradan başlasınlar yayınlamaya bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 ya saat 01:00 e film mi konur ya öğrenci adamız biz o saatte ..... uçuşuyo, gıcık oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 süper süper geçenlerde vermişlerdi çoğunu ama ben izleyememiştim. okul da bitti öss möss dinlemem izlerim falla =) birds kaçmaz bi kere[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar