Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Masticore said: Spacecake said: yok öğrendim :D ama çok olmadı yani için rahatlasın diye şeettim tebrik etmek icin dedim ben :D haa anladım o zaman TŞK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 brb deyıp 2 saat bekletıyorlar ınsanı nasıl uyuz oluyom varya agzına agzına vurasım gelıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 pekaziz said: Yav iki espiri yapayım dedim fetocan tartışmasına döndü ortam. Gidiyim aynaya bakayım bari, o kadar ciddi, meymenetsiz bir tipim mi var diye :P fdssdgsdfdsfg tşk: teşekkürler ve testis. tsts: testis. şimdi tşk diyince ban gelirse tsts deyince de gelmesi lazım. gz:gratzPEKİ CUOMD NE DEMEK BİLEN VAR MI EHHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 cuomd Can U Own My Dad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 oha çok başarısız bir tahmin şit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Barbekü said: gittim geldim sayemde eğitime katkım oldu mutluyum katkımı aktkım yazdım ondan güncelledim yoksa kararsız bi insan deilim insanı yanlış yazdıpımı farkettim onuda düzelttim evet hala kararsız değilim ekstradan koyduğumu farketttim sanırım çok hata yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Xenocide said: Barbekü said: gittim geldim sayemde eğitime katkım oldu mutluyum katkımı aktkım yazdım ondan güncelledim yoksa kararsız bi insan deilim insanı yanlış yazdıpımı farkettim onuda düzelttim evet hala kararsız değilim ekstradan koyduğumu farketttim sanırım çok hata yapıyorum yazdığımı olucak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar