throne_eins_meister Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Belki bilenleriniz vardır: MTV Europe anketleri hızla yaklaşıyor. Rick Astley'in hayranlarının son 2 yıldır sanal alemi sallayan Rick Rolling (bir nevi NARO hareketi) sonuç verdi ve sonunda o da -istemese de- En İyi Sanatçı kategorisinde yer buldu kendisine. Lütfen oylarınızı esirgemeyin. ----------------------------Avrupa'nın En Sevilen Sanatçısı kategorisinde ise Emre Aydın var. En İyi Rock ve 2008'in Yıldızı kategorisinde Linkin Park'a oy verdim. http://ema.mtv.com.tr/vote/ adresinden oylarınızı verebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 4chan duyduğu anda rick abinin birinciliği garantilidir. ikinci bi pools closed olur oylama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Ne zaman ödül töreni? Rick Astley abinin televizyonları başındaki milyonları rick rollamasını umuyorum http://www.youtube.com/watch?v=b1WWpKEPdT4 www.youtube.com/watch?v=b1WWpKEPdT4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 sitesine baktım abi, sadece seremoniye davet edilmiş, şarkı söylemesini istememişler henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 milyonlar tek yürek olup söyler o şarkıyı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 neci bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 sanırım Doruk ilk defa rick rollandı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 abi ben dansını yapıyorum eheheh. yannız 4chanda falan ilk çıktığı zamanlarda bi 150 sefer falan istemeyerek izledim başlangıcını, sonra kendi hür irademle girip dinledim lan. nası bişey bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 ha sazan muhabbetiymiş bu. hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 [quote= ]Oy vermek için son 5 gün 15 dakika... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 oyları verin oyları verin oyları verin oyları verin oyları verin hade lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 rick rollinge oylarını vermeyen bizden değildir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 verdik oyumuzu (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 ard arda sürekli oy veriliyo ne iş. spamlasak emre aydını kainatın en iyi şarkıcısı seçer miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 emre'yi falan boş ver şimdi.. (kim ki o zaten) spamlayacaksınız enerjinizi rick'e harcayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 yok hani öyle olursa öyle olur mu babında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 mouse macro programini hazirladim gece boyunca açık tutacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 @veyr10:işte aradığımız özveri bu! siz de oy verin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Zamanında wow forumları çıldırmıştı rick roll olayı yüzünden xD Baya tıkladım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 @veyr10 +1 Aynı amaç için el ele, omuz omuza... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 SÜPER VİDEO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 rick astley degilde klibindeki ucan zenciye oy veremiyormuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Rick Astley'e verdiğin her oy dilediğiniz kişiye iletilecektir.. uçan zencilere ve kendisini aslan sanan boynu eğri develere bile! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 4chanın bu olaydan habersiz olma ihtimali yok. O shop zaten 4chan kaynaklı :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 rick astley bu never gonna give you up ı söliyen deilmi 80 lerin hit şarkısı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar