Mavardi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 +10,+21 item ve silahlar +5 takılar playerlarda almış başını gidiyor yine bir bug mı var yoksa datalarla filan mı oynanıyor anlamadım gitti bir bilgisi olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Malis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Bug var ya, çılgınlarcasına basıyoruz item'ları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 nasıl oluyor anlatırmısın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 bir elinde ayna ile boy aynası karşısında amuda kalkacaksın. aynayı aynaya tutup nayt açık pc'yi gördüğünde tüm itemların full oluyor. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 +++++++++++++++++++++++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 seneler önce bu oyunu oynamıştım oyunun bir İsrail planı olduğu gerçeğiyle yüzleşince bıraktım ehuauhaaehua hocam en temizi bekle birisi yaksın item sen bas yani bana hep bu yalan söylendiydi oyunda trollemiş gibi olmıyım ama bu oyuna ayırdığım zamana çok acıyorum...çokta zaman ayırmadım ama yinede acıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Oyunu ozaman oynarken keyf aldında oynadın heralde zorla oynatmadılar sana? neden acıyorsun salakmısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Kenjuro said: Oyunu ozaman oynarken keyf aldında oynadın heralde zorla oynatmadılar sana? neden acıyorsun salakmısın. cevap: hayır salak diilim. soru: terbiyesiz misin? oyunu tanışma evresindeyken bıraktım açıkçası pekte keyif alamadım. ben yukarda kendi ayırdığım zamana acıdığımı söylemişim yani kendimle-oyuna yaklaşımımla ilgili bişiden bahsediyorum kalkıpta senin ayırdığın zamanın boşa gittiğinden boş bir insan olduğundan falan mı bahsetmişim? hayır. peki ne bu celal? yada niye alındın bu kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi_Color Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Masquerade said: bir elinde ayna ile boy aynası karşısında amuda kalkacaksın. aynayı aynaya tutup nayt açık pc'yi gördüğünde tüm itemların full oluyor. :)-D Obarey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 +5 basmak için üzerinde malis olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 beyler sacmalamayalim. Topic'i acan arkadas a hitaben: o oyun KO. Ama isminde bi imla hatasi var. BugOnline dogru adi. Ne zaman fiyatlar artti, o zaman dupe oldugundan emin olabilirsin. Ha birde el altindan item satan GM arkadaslar var ki tadindan yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 güzel tespitler (tu) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 ohyeah said: +5 basmak için üzerinde malis olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 ko nun çivisi çıkmış diolardı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 +21 yaptım en büyük silahtan birmilyar yetaleye sattım. Forbes ta 154 kişi birden geçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 OVER 9000!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 +21 nasıl yapıyosun onu merek ediyorum bi anlatın ya .D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 el altindan item satan GM var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 bu +21 denen şey asanın boyu mu oluyor? mesela 16 cm asam var benim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 +21 itemin seviyesi gibi bir sey. mesela +1 daggerda 20 attack power varsa +21 de 200 attack power var. bunun gibi bir sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 yani her artıda malisim daha güçleniyor o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 malis suxxor babs. torment var o daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar