Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Arkadaşlar sesim nasıl geliyor birileri feedback verebilir mi?
Slat Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 wish says: hani su muzik highken yapilir da wish says: bunlar tam cikamamis wish says: materyal mi dandikmis anlamadim
utopia Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 orhan gencebay çalarsanız bundan sonraki bütün yayınlarınızın aleyhinde karalama kampanyası başlatırım yemin ederim.
utopia Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 winamp alternatifi program talebimiz sürüyor tüm hızıyla. kilitlenmeyen yayınlar için, zira geçen gün olay abardı, res atıp geldim ben sdf.
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 foobar'a addon var winamp dsp pluginlerini çalıştırmak için ordan shoutcasti kullanabilirsiniz
AnArko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 bir pazar sabahi icin olabilecek en iyi yayin.ellerine saglik...son zamanlardaki isimsiz yayincilarin eziyet amacli yaptiklari yayinlardan sonra cok iyi geldi.saolun...
Llama Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 ayaklarımı uzattım çayımı gazetemi aldım arka fonu nası dolduruyor bu yayın anlatamam tvyi bile kapadım çekildim odama valla huzur doldu yüreyime :P
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Benim de sinirleri alıyor, Viyana Andlaşmalar Hukuku Sözleşmesi ile boğuşuyorum arka fonda çalarken eheh.
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Aynen gevşedim ben de iyice, ders çalışmayı filan bıraktırttı ama, sanki bir pazar sabahı keyfi yaşamam gerektiği hissine kaptırdı.
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/7/71/Dsep.jpg !!!
Öne çıkan mesajlar