Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzmir'de Web Dizaynı ve Web Kodlama Üzerine Kurslar

ghaldszar

Öne çıkan mesajlar

Doğru yere mi açtım bilmiyorum ama hani görsel sanatlara ya da donanım yazılıma mı açsaydım bilemedim ama eğitim daha uygun göründü gözüme.

2 adet sağlam kurs arıyorum.
Bir tanesi Web sayfası dizaynı üzerine bir kurs olacak. Kodlama ile ilgili değil tamamen görselliği ile alakalı bir kurs belki temel olarak html bilgisi de verilebilir. Bunu zaten güzel sanatlar lisesi ve ardından resim öğretmenliği okumuş yıllardır resim öğretmenliği yapan renk ve çizim bilgisi olan bir arkadaşım için web sayfası dizaynını yapmaya kanalize edicek bir eğitim arıyorum.

Diğer eğitim ise direk web sayfası kodlama ile ilgili olmasını istiyorum -bu benim için-. Temel html olabilir olmaya da bilir. Ağırlık PHP ya da ASP gibi diller üzerinde iyi öğretebilecek düzgün bir kurs.

Beraber bir şeyler yapmak istiyoruz web üzerinde kafamızdaki site modellerini hayata geçirmek istiyoruz. Ayrıca şu andaki işim de internet üzerinde bir alışveriş merkezini yönetmek olduğu düşünülürse kodlama vs. gibi konularda bilgi yetersizliği de beni kilitliyor. Gerçi bizim site visual C# ile yazılmış bir programın -sanırım asp.net ile- web sayfasına aktardığı bilgiler ile oluşuyor. Bu yüzden PHP biraz mantıksız da olabilir belki ama PHP kursu bulmak daha kolay galiba.
Neyse bize fikir verebilecek kurs tavsiye edebilecek var mı aranızda?

Kendin öğren diyenlere baştan cevap vereyim.
Yok evde kendi kendime beceremiyorum çok soru oluşuyor kafamda takılıp kalıyorum. Eğitim biraz daha mantıklı para verince gitmek öğrenmek çalışmak zorunluluğu oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...