nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 istedigim bi umut sadece yeni bir nefes yahut guzel bi sabah kahvaltısı yenilenmek bir bahar sabahı pencereyi actıgımda hissedeceklerim sıcak bir kahkaha samimi bir dostun yuzune bakarak atılan
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Dostlarımızın suratına barak atmayalım.
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 sanki kendimi tanımıyormusum gibi geliyor soylemedigim seyler var kuramadıgım cumleler sevmek istiyorum insanları korkmadan katılmak istiyorum hayata p.s. fazladan baslık acıp goruntu kirliligi olusturmamak icin bu topige yazdım
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 b seçeneğini seçiyorum; güzel bir kahvaltı. lan peynirli meynirli yapmayalı ne çok oldu yahu. edit: ben bunu farklı bölümde sandım yahu, pardon. trollemek gibi bi amacım yoktu : /
dunno Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 sevdim ben yenilenmek guzel, yenilenmek zor
karpuzseven Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Pek sevgili Prof. Dr. Yusuf Alper'in bir şiirini hatırlattı bana Biliyorum ölüm yok yaşamda dostların geçip gitmesi var ancak
reyou Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Asteroth said: Dostlarımızın suratına barak atmayalım. obama?
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 nutella yerim sen çok güzel yazıyorsun.
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 burtonesk said: nutella yerim sen çok güzel yazıyorsun. :) sagol
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 reyou said: Asteroth said: Dostlarımızın suratına barak atmayalım. obama? ahaha koptum buna
Öne çıkan mesajlar