paramecium Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Selam, said: E-Go, otomobil gövdesi üreten bir Rus firması. Firma Revolt adında, Mitsubishi şasesi üzerine yeni bir araç geliştirdi. Revolt’da 3 litre hacminde, 550 beygir gücünde çift turbolu bir V6, 6 vitesli düz şanzıman ile kombine edilmiş. Aracın tekerlekleri önde 245/40/19 arkada 325/30/19 ebadında. Sizce arka stoplar hangi aracın? Ben birşeye benzetiyorum ama : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Maşallah arka taraf direk Maserati Gransport tan arak ruslar işini biliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Mojito said: Maşallah arka taraf direk Maserati Gransport tan arak ruslar işini biliyor :D +1 Önden GT-R arkadan maserati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Bence Copy/Paste ama birde Doruk'a soralım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Bence değil, benzer stop lambalı ço araba vardır yana sarkmayan. Beğendim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 bi eski kasa mustang kokusu aldım. ama güzel olmuş benim hoşuma gitti. sepete attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 benden başka corvette'e benzeten yok galiba =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliywig Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 transformers dan fırlamış bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar