Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eskişehirspor - Fenerbahçe 01.11.2008 19.00

sleepingdeath

Öne çıkan mesajlar

Odeon said:
2 dakkada kestiniz attiniz feneri. macida seyrettiginizden emin degilim, nasil boyle yorumlar yapabiliyorsunuz. penalti+kirmiziya laf atacak varsa biraksin futbol seyretmesin. eskisehirin pozisyonuda goldu ama okadar kolay pozisyon degil hakemler bizim seyrettigimiz gibi yavas cekimde seyretmiyor pozisyonu.

ayrica edu ile lugano 2 gol hediye etti, kafalar baska yerde..

senın ekrandan gordugunu olayı, hakemın gozu onunde ve çizgi hattından bakıyor. göremiyorsa ya kördür yada taraftarların dediği gibi aziz uşaüı güzel hakemlerdir
Sosyal ağlarda paylaş

onlarda insan nocom biraz insaflı ol. belki bi oyuncu girdi tam hakemin onune tam goremedi. yada hayvan volkan yuzunden goremedi. belki ii yer tutamadı. sonucta INSAN robot deil. barosun elinide gorememiştir sonucta baros saydam deil içinden goremez. bi suru şey olabilir. sacma sapan yorumlar yapıp insanları rencide etmeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

bLackcha0s said:
Göremiyorsan maça çıkmayacaksın abi. Bi ton para alıyorlar maç başına.

Takımların kaderleriyle oynamaya hakları yok. Milyonlarca dolar harcıyor eskişehir

ozmn forvet gol kaçırmasın, gorewi o. kaleci gol yemesin, gorewi o. işte ozmn hakem hiç hata yapmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:
nocom said:
göremiyorsa ya kördür yada taraftarların dediği gibi aziz uşaüı güzel hakemlerdir

ozmn sen kendinle baya bi çelişiosun.

mokoko anlatamamış yada anlamamış olabilirsin.

kırmızı kart tartışılabilir bana göre kırmızı kart değil.
çizgi geçti geçmedi tartışılabilir, bana göre gol.

ben maçın iyi geçtiğini belirttim. taş gibi maç dedim. bunları tartışmanın bir anlamı yok diyorum. ama bu onun gol olmadığı anlamına çıkmaz.

evet bana göre gol ama tartışmanın bir anlamı yok.

evet bana göre de o topu çizgiyi geçtiğini bir yan hakemin görmemesi için ya kör olması lazım yada art niyet aramak lazım.

ekrandan yavaş çekimle defalarca izlediğimizi hakemin orada o an çözmesi lazım. yoksa orada işi yok o adamın.

hadi diyelim art niyet yok, topu görmedi ;

uğur boralın hakeme ettiği küfürüde görmedi için sarı kart verdi demi uğura ? buyur bunu bana acıkla o zaman, hakemlerde insan göremeyebilir ok, ama yuzune kufur edılene sarı kart mı verilir ?
Sosyal ağlarda paylaş

hakemin her yaptığı hatada art niyet aramak bence saçma bişi. dediğim gibi hakemin işi orda kurallara uygun maçı yonetmek ama dediğim gibi hakem insan. hata yapabilir. ayrıca uğurun pozisyonda haklısındır yememiştir gosterememiştir. gerçi ben dikkat etmedim dediği şeye ama yaptığı hareket içinde kart gostermiş olabilir.

edit: bu arada 2. yarı basladı eskişehir baskı yapıo bizim salak defans yine bi aptallık yapabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

nocom said:

ekrandan yavaş çekimle defalarca izlediğimizi hakemin orada o an çözmesi lazım. yoksa orada işi yok o adamın.

uğur boralın hakeme ettiği küfürüde görmedi için sarı kart verdi demi uğura ? buyur bunu bana acıkla o zaman, hakemlerde insan göremeyebilir ok, ama yuzune kufur edılene sarı kart mı verilir ?

evet bana göre de sen biraz saçmalıyorsun. geçen maç kazım F U dediği için kırmızı kart gördü, uğur da küfür etseydi yerdi kırmıyızı. hem sen nerden biliosun uğur un küfür ettiğini gusel kardeşim, yoksa sen selçuk şahin misin ?
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:
hakemin her yaptığı hatada art niyet aramak bence saçma bişi.

çok doğrusun. ama fb'nin bu sezonki rezil başlangıcını bir şekilde kapatıp bu sektörü canlandırmak zorundalar! bu konuda hiçbir müdaheleden çekinilmeyeceği ve daha önce de çekinilmediği kesinlikle reddedilemez.
Sosyal ağlarda paylaş

DRaGoN_SLaYeR said:
nocom said:

evet bana göre de sen biraz saçmalıyorsun. geçen maç kazım F U dediği için kırmızı kart gördü, uğur da küfür etseydi yerdi kırmıyızı. hem sen nerden biliosun uğur un küfür ettiğini gusel kardeşim, yoksa sen selçuk şahin misin ?

uğurun dediğini anlayabiliceimiz net bi goruntu war aslında eğer ağız okuyabiliosa anlayabilir. ztn kufur ettiyse az cok anlaşılır ama ben bilmiorm dikkat etmedim ağzına.
Sosyal ağlarda paylaş

funq said:
mokoko said:
hakemin her yaptığı hatada art niyet aramak bence saçma bişi.

çok doğrusun. ama fb'nin bu sezonki rezil başlangıcını bir şekilde kapatıp bu sektörü canlandırmak zorundalar! bu konuda hiçbir müdaheleden çekinilmeyeceği ve daha önce de çekinilmediği kesinlikle reddedilemez.

kanıt war mı????? nası reddedilemez anlamadım ki. 2002de(yıl yanlış olabilir) biz 8. bitirmedik mi? demekki altsırada bitirebilio buyuk takımlarda.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...