[GcKn] Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Tşkrler anarko msnden konusuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnArko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 ok ekliyorum hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 evet arkadaşlar, kazanan arkadaşımız burada[GcKn] !!! seni vekil tayin ediyorum, pati cup için tam yetkilisin. tek şart gerekli tüm duyuruları burdan yapman. hadi kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnArko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 huun said: evet arkadaşlar, kazanan arkadaşımız burada[GcKn] !!! seni vekil tayin ediyorum, pati cup için tam yetkilisin. tek şart gerekli tüm duyuruları burdan yapman. hadi kolay gelsin. iyi oldu ya hem "huun" anca lafta olayinda siyrildi hem de biz cidden yapacak birini bulduk.ben eskilerden(a ve b milli) 2-3 tanesine ulastim bile yakinda foruma dahil olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
[GcKn] Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Tamam arkadaşlar şu anda foruma ben varım diyenler aşağıda belirtilmiştir.İtirazı olan? huun Asteroth kermit aquila tunca AnArko Thraine_Numeheru ggterran Sto4m TD)Exgosu TD)Yeto TD)NoName TD)Pentagram TD)Zwing TD)Forever [GcKn] 16 Oyuncu. (+ - haber verilecek) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 ben tüm takımla birlikte çekiliyorum.sebebini ggterran biliyor.buarada yazmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnArko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 muhtemelen etkisiz "alan yetkilisi" arkadasimizin lafta kalan yetkilerinin ürünü olarak pentagram ve ekibi turnuvadan cekildigine gore gckn arkadasim üzülerek soyluyorum ki sanirim cabalarin bosunaymıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ggterran Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 pentegram beni kariştirma abi bana niye atiyosun topu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 türk sc camiasının genlerinden gelen başarısız olma kusurunu bana yıkmayın lütfen. forumsa forum, serversa server yapın işte ne istiyorsanız. elimden gelen her desteği de çıkarım ama sonucu baştan belli olaylara karnım tok benim. gckn seni tenzih ederim, vekalet hala sende ama eldeki malzeme bu görüyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 tamam kısaca mazereti sölim anlayin.bazi kişi yada kişilerin bu olaya girdiğini gördüm.ciddiyetlikten ve bazı şeyleri aşırı t.şağa alcağını ve sinirleri bozcağını düşündüğümden.bazı kişi yada kişilere karşı ayak takımı yapmak istemedim clanı.huun tahmin etmiştir neyi kast ediyorum.elimden geldiğince iccup ve bwcl de türk clanı olarak boy göstermeye çalışıyoruz.Ng) den sonra tek istikrarlı takım olmaya çalışıyoruz bende bazı şeylerden kollama gereği duydum.dahada detaylı bilgi isterse yönetici arkadaşlar pm ile öğrenebilir.saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
[GcKn] Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Pentagram, bi git ya! Görende sizin takım dünyayı kurtarıyor zanneder. huun - ggterran AnArko - kermit Sto4m - tunca Thraine_Numeheru - [GcKn] aquila - Asteroth alın size liste! Thraine_Numeheru 2.etaba kalmıştır. Tek maç yenen üst tura geçer. Eleme usulü maçlar. Repleri bana yollarsınız yada kendiniz açıklarsınız burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Muahaha Şükrü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
[GcKn] Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Tşkrler huun, kusura bakma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 lig mi eleme mi anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ggterran Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 peyami abi ne zaman istersen o zaman atalim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
[GcKn] Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Arkadaşlar kusura bakmayın saçmalamışım Tek maç değil, 3 maç üzerinden oynanacak. Lig değil 2 maçı kazanan üst tura geçecek. bo3 gl hf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 krakilin_lol at hotmail oyun atmak için msnden şeyedebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 lan ne fıs adamsınız ya mr. oğuz bi gün kararlaştırın da haber verin lütfen. bir büyüğünüz olarak şimdi sizden maç tarihi almak ayıp olur takdir edersiniz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ggterran Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 huun said: lan ne fıs adamsınız ya mr. oğuz bi gün kararlaştırın da haber verin lütfen. bir büyüğünüz olarak şimdi sizden maç tarihi almak ayıp olur takdir edersiniz ki. ne demek abi sana saygimiz sonsuz eğiliyorum önünde ve w.o. veriyorum : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 abi anarko ile eşleşmişimde nerde ne zaman yapıcaz netten mi hamachi felan o tarz bişi mi olcak öyle bişi olcaksa benim iş zor gibi huun un yanına gider oynarım olmadı ajdsd sc yok bende bide evde bulunamıyorum bu aralar jagsdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 bide ben 3 senedir oynamıyom lan şükrüyü bana verseydiniz keşke jagdfasjgdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
[GcKn] Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 iccup veya bnet te oynayabiliriz. Ben obs olacağım anarko yuda ayarlarım sorun değil iletişimdeyiz onunla sende msnimi eklersen bir tarih belirler oynarız. En azından birilerinin harakete geçmiş olması sevindirici... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 alırım façanızı daalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 huun harbi fail olmuşsun kıvranma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 ilk feyılım da değil netekim. silerim bak mesajını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar