Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pati Cup

huun

Öne çıkan mesajlar

huun said:
evet arkadaşlar, kazanan arkadaşımız burada[GcKn] !!!

seni vekil tayin ediyorum, pati cup için tam yetkilisin. tek şart gerekli tüm duyuruları burdan yapman.

hadi kolay gelsin.

iyi oldu ya hem "huun" anca lafta olayinda siyrildi hem de biz cidden yapacak birini bulduk.ben eskilerden(a ve b milli) 2-3 tanesine ulastim bile yakinda foruma dahil olurlar.
Sosyal ağlarda paylaş

türk sc camiasının genlerinden gelen başarısız olma kusurunu bana yıkmayın lütfen.

forumsa forum, serversa server yapın işte ne istiyorsanız. elimden gelen her desteği de çıkarım ama sonucu baştan belli olaylara karnım tok benim.

gckn seni tenzih ederim, vekalet hala sende ama eldeki malzeme bu görüyorsun :D
Sosyal ağlarda paylaş

tamam kısaca mazereti sölim anlayin.bazi kişi yada kişilerin bu olaya girdiğini gördüm.ciddiyetlikten ve bazı şeyleri aşırı t.şağa alcağını ve sinirleri bozcağını düşündüğümden.bazı kişi yada kişilere karşı ayak takımı yapmak istemedim clanı.huun tahmin etmiştir neyi kast ediyorum.elimden geldiğince iccup ve bwcl de türk clanı olarak boy göstermeye çalışıyoruz.Ng) den sonra tek istikrarlı takım olmaya çalışıyoruz bende bazı şeylerden kollama gereği duydum.dahada detaylı bilgi isterse yönetici arkadaşlar pm ile öğrenebilir.saygılar
Sosyal ağlarda paylaş

Pentagram, bi git ya! Görende sizin takım dünyayı kurtarıyor zanneder.

huun - ggterran
AnArko - kermit
Sto4m - tunca
Thraine_Numeheru - [GcKn]
aquila - Asteroth

alın size liste!

Thraine_Numeheru 2.etaba kalmıştır.

Tek maç yenen üst tura geçer. Eleme usulü maçlar.
Repleri bana yollarsınız yada kendiniz açıklarsınız burada.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...