Pýtýk Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Acaba bu filmi hiç tırsmadan gerilmeden oturup izleyen var mı? Varsa helal olsun. Greeny korktum dediydi dedim eşşek kadar adam neyinden korkucak filmin de oturdum izledim biraz önce harbiden yusuflara geldim. Not: Eğer filmi izlemediyseniz hiç merak sarmayın zaten pek bilinen bir film değil sanırım sağda solda bahside geçmez aman diyim. Son 15 dakka hadi bitsin diye saniye saydım resmen o bişi diil film zaten 1 saat 15 dakika bişi. Kısacası hiç izlemeyin soran olursada 3 maymunu oynayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Konusu vardı bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 haklısın berbat bir film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Aynı isimde konusu vardı,link falan da koymadan direk kitliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar