superwiz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 arkadaşlar oyuna girdiğimde inanılmaz bir populasyon vardı bugün yeni patch kaynaklı ve event olduğu içinmi yoksa wh faciasından sonra millet tekrar aoc ye felanmı dönüyor,ayrıca birsürü ıvır zıvır koymuşlar set itemleri v.s v.s yeni dungeonlar bide rebirth mekanında tekrar tekrar öldürememe olayı çok güzel olmuş :D conan gerimi dönüyo ne:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 yok dönemez. yetemez funcom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 ayrıca wh facia falan değil, facia olan aoc'un ta kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 sakin ya, aoc facia falan değil, aoc gayet güzel bir oyun. Baya emek var o işte. Facia diip geçmeyin, Adamlar uğraşiolar umarım daha da güzelleşirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Darkfall faciaymış, öyle duydum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 facia lafını ortaya atan ben değilim hehe niye abanıyorsunuz bana. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 ya arkadaşlar bu konuyu 50 sayfa tartışmaya hazırım hadi yazın son 2 gündür girdinizmiki aoc ye konuşuyorsunuz ben onu anlamıyorum gidip aralıksız senaryo kasmaya mahkum etmedimi bizi war,gece nin köründe 1 warband bile bulamayaşımızın sebebi oyundan kopmalar olmasın sakın ben diyorumki aquilonia serverina girin 1 başlangıç karakteri açın high lv yoksa görün kalabalığı gözlerime inanamadım bugün girdiğimde diyorum ,hadi onuda geçtik wow 3 ayda aoc nin fixlediği kadar bug fixledimi war da halen engineerlerin alamadığı 1 skill var 1 hafta mail sistemi arızalandı çalışmadı ha birde nerde aoc nin grafikleri warda varmı açaba merak ettim şimdi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Yok abicim onların gözünde patladı AoC ve nedense büyük bi zevk duyuluyo AoC rezildi kepazeydi diyince.AoC hakkında konuşmaya gelenlere saygısızlık şu yaptıkları. Bırakın ya rezalet bir oyunsa girme arkadaşım topiğine madem ne ilgilendiriyo seni? sırf b.k atmaya gelen azimli bi komün var bıkmadılar hala... Ama WAR başarısız oldu diyince sanki babası yaptı oyunu bi aslan kesilmeler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Neise ya kan sıçradı beynime şimdi adam gibi oyunu konuşalm.. Aquiloniadaki populasyon benim de dikkatimi çekti.RP server olması dolayısıyla kendi düzenledikleri eventlerle gayet mutlu olup vakit geçiren, istediği gibi RP yapabileceği bir ortamı ve çevresi olan bir oyuncu kitlesi var. diğer oyuncular gibi BRC wing2 temizleyip 3. ayda (bkz. ben) e şimdi naapcaz diyip sıkılmış bi komünite değil.. Ama tabi bu aktif populasyon diğer serverlerda adam olmaması dolayısıyla sıkılan, RP ile alakası olmayan Ganker tayfasını da kendine çekti. Zaten sen de görmüşsündür OOC zaman zaman WoW chatlerini aratmıyor.. Geçenlerde kendime Buddy Key atıp girdim 1 hafta bahsi geçen serverda açtım charı (asıl accountumdaki main Crom daydı) Ve oyunda asıl zevkli olan kısmın PvPde levellamak olduğunu gördüm.Ganking/Griefing high levelların elinde olmayınca inanılmaz zevkli oluyor gerçekten. 5-6 low level birbirimizle mücadele edip de başka oyunlarda 50ye 50 savaşlarda almadığım zevki aldım.. Şimdi MMOlardan elimi eteğimi çekmiş vaziyette olsam da yakın zamanda AoCye dönmem olası.Ayrıca bildiğim kadarıyla Anatolian HUn Empire diye güçlü bir Türk RP guildi de mevcut. Bakalım bi şu criminal sistem biraz daha ayarlansın bi de barbarı bufflasınlar :P ben de geri döncem gibi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 geliyom mitranın durumu nasıl? 65 lvl da idim zırt pırt ganglanmaktan bıkmıştım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 arkadaşlar valla süper ötesi olmuş bir arkadaşla 4 saat aralıksız 2 herifin peşinde tortagei hallaç pamuğu gibi attık yemin ederim,en sonunda peaçe dediler yunandı herifler bide:D düşünün yani 10 senelik oyun hayatımda hiç almadığım zevki aldım bu akşam yahu:D tortage böyleyse diğer taraflar psikopata bağlamıştır heralde yanlış olmasında ilk açtığım çhar değil hemen yeni başladın sıkılırsın geyiği yapmayın pls:D pvp sistemide gayet düzenli yani 10 alt üst kesildiği zaman murderer kanalına giriyorsun v.s diye biliyorum npçler sana saldırıyo guardlar v.s :D çağ atlad son patçhle valla:D forever konan :p ç noktasız yazamıyorum dikkatinize...D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 capul said: Bırakın ya rezalet bir oyunsa girme arkadaşım topiğine madem ne ilgilendiriyo seni? sırf b.k atmaya gelen azimli bi komün var bıkmadılar hala... Ama WAR başarısız oldu diyince sanki babası yaptı oyunu bi aslan kesilmeler.. Kaşınanı kaşırlar, ondandır :) Klasik kıskanç Türk insanı gibi iğne-çuvaldız dengesini sağlayamayıp, sonra laf yiyince gocunmayacaksınız siz de madem öyle. Adam "oyunumuz düzeliyor mu ne" gibi mutlu bir topic açarken bile; hem çıkış performansı, hem genel oynanış, hem bug/patch performansı olarak AoC'dan başarılı olduğu herkesçe kabul edilen bir oyuna "wh faciası" diye laf sokuşturuyor. Biz de bir soruyoruz kendimize haliyle, "server merge peşinde koşan sürünen bir oyun vardı, hangi oyundu" diye :p Psikolojik olarak da düşünebilirsiniz bu işi hatta basitleştirmek adına, oyunun düzelip süper olduğunu düşünen bir insan, bunu belirtip sevinmesi gerekirken başkalarına laf atıyorsa, onu alçaltmaya çalışıyordur ki kendisi üste geçebilsin. Üste geçebilmek için başkalarını alçaltması gerekiyorsa da halihazırda kendisi altta demektir. Bunu da bir belirten elbet çıkar. Bok atan falan yok, gerçekler işinize gelmiyor da söylenmesin istiyorsunuz diye bizim yaptığımızın adı bok atmak olmuyor, kusura bakmayın. "Beğenmiyorsanız girmeyin" argüman(!)ının da public bir forumda ne kadar mantıklı olduğunu size bırakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 @Baggio http://forum.paticik.com/read.php?27,3677693,3677693#msg-3677693 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Hainler :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Baggio said: capul said: Bırakın ya rezalet bir oyunsa girme arkadaşım topiğine madem ne ilgilendiriyo seni? sırf b.k atmaya gelen azimli bi komün var bıkmadılar hala... Ama WAR başarısız oldu diyince sanki babası yaptı oyunu bi aslan kesilmeler.. Kaşınanı kaşırlar, ondandır :) Klasik kıskanç Türk insanı gibi iğne-çuvaldız dengesini sağlayamayıp, sonra laf yiyince gocunmayacaksınız siz de madem öyle. Adam "oyunumuz düzeliyor mu ne" gibi mutlu bir topic açarken bile; hem çıkış performansı, hem genel oynanış, hem bug/patch performansı olarak AoC'dan başarılı olduğu herkesçe kabul edilen bir oyuna "wh faciası" diye laf sokuşturuyor. Biz de bir soruyoruz kendimize haliyle, "server merge peşinde koşan sürünen bir oyun vardı, hangi oyundu" diye :p Psikolojik olarak da düşünebilirsiniz bu işi hatta basitleştirmek adına, oyunun düzelip süper olduğunu düşünen bir insan, bunu belirtip sevinmesi gerekirken başkalarına laf atıyorsa, onu alçaltmaya çalışıyordur ki kendisi üste geçebilsin. Üste geçebilmek için başkalarını alçaltması gerekiyorsa da halihazırda kendisi altta demektir. Bunu da bir belirten elbet çıkar. Bok atan falan yok, gerçekler işinize gelmiyor da söylenmesin istiyorsunuz diye bizim yaptığımızın adı bok atmak olmuyor, kusura bakmayın. "Beğenmiyorsanız girmeyin" argüman(!)ının da public bir forumda ne kadar mantıklı olduğunu size bırakıyorum. Doğru demişsin kardeşm Warhammera saygıda kusur etmiş arkadaş, büyüklük sizde kalsın bağışlayın artık... Ve ekliyim Warhammer çoğu insana göre facia (ben oynamadım çevremdekilerden gözlemlediğim karıyla konuşuyorum). Ha herkes her oyunu sevcek die bişey yok, ve oyunların durumu şuan tartıştığımız şeyle tamamen alakasız. Benim karşı çıktığım şey trollemek dışında bir amaç olmadan foruma girip oyunun kötülenmesi.Bu topiği baltalamak değildir de nedir şimdi? :( Niye başka oyunların topiclerinde bu olay olmuyor? Nie oyunu sevmeyenler -mesela- her fallout 3 topiğine girip oynanmaz bu rezillik vs vs konuyu sapıtmıyor? Oyunla ilgili görüşlerime gelirsek doğrudur incir çuvalının içine işedi Funcom fena derecede de patladı. Ama anlanması gereken bir durum var.Benim gibi artık High Fantasy ve grind oyunlardan zevk alamayan ve tek seçeneği AoC olan insanlar var. Accountumun kapalı olduğu 3 ay devamlı sitelere girip ümitle patch notları okumuş insanlar var.Kötü başlangıç vs noolmuşsa olmuş artık bırakın şu oyunla cidden ilgilenenler tartışsın konuşsun şurda.neyse çok uzattım kesiyorum burda. Umarım kimse söylediklerime kişisel olarak alınmamıştır.Mevcut durum hakkında benim düşüncelerim bunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 arkadaşlar warhammerde oynadım oynamasam yiycem çok güzel çok cici muhabbetlerinide bi açın aoc deki yeni gelen set itemlerine bakın birde wh nin karanlık insanı boğan dünyasındaki ıvıra zıvıra demek istediğim cidden wh oynamaya değmez aoc çağ atladı diyorum son patchle sonuçta wh nin oturduğu platform pvp yse aoc hem pve hem pvp ikisi bir arada quest yaparken sıkılmıyor insan aoc de ama wh de pq yapmaya çalışırken araki adam bulasın,müziklerini tartışalım grafiklerini tartşalım verdiği zevki tartışalım,wh de ilk çıktığı günden beri kasıpta 1 allahın kulu varmı soteye giripde destruction bekliyen onu indirmek için yanıp tutuşan ama aoc de bu havayı verdiler son patchle 2 saat aynı mekanda bekleyipte aynı adamı kesmenin verdiği zevki anlatamam gelin yaşayın derim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kucukkurbaaaa Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 inaniyorum size acıyorum accountumu yeniden umarım pişman olmam ve fury server'ı da doludur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 açacaksan gel aquilonia serverinda aç şu anda guildde en az 40 kişi online:D hun guildi www.gw.gen.tr den ulaşabilirsin ayrıntılara gelde oyun zevkini gör :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Şu serverları birleştirme hadise'si de olsa çok güzel olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Ahanda açtım barbarımı Aquloniada..Nickim Sharkahn isteyen rahatsız etsin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 mesaj attım ama offlinedın :D guilde söyliyimde aldırsınlar seni görüşürüz oyudnaki nickim golgesiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kucukkurbaaaa Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 ya 80 ranger var simdi tekrar sıfırdan kasmak cok zor geliyo yardım ederiz diyosanız geliyim sizin server a :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borknagar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Battlescar a bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efsun Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Dx10 geldi mi oyuna ? Büyük ihtimalle bir daha ki bahara gelir. Bu hızla o oyun adam olana kadar blizzard yeni mmorpg oyun çıkartır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 kucukkurbaaaa said: ya 80 ranger var simdi tekrar sıfırdan kasmak cok zor geliyo yardım ederiz diyosanız geliyim sizin server a :) Ayıpsın etmez miyiz :p bak ben de bıraktım lvl 80 t2 gearlı Conquerorumu sırf Aquiloniada başlamak için.. Dx10 ise şu an çok önemli değil, ondan önce halletcek çok işleri var...Ama açıkladılar bir kısım çalışmaya devam ediyo die vs vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar