ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Selamlar Bir sorun çıktı anlamsız geliyor bana network olaylarından anlamadığım için. XP bir makina var. Server kullanan bir server var. XP makina domain üzerinden çalışıyor. Bugun herzamanki gibi arkadaşım bilgisayarını açmak için bilgisayarının başına oturdu login ve paswordunu girdi ve bilgisayar "kayıtlı profilde sorun var tarzında bir şeyler söyledi ve sanki yeni bir kullanıcıymış gibi yepyeni bir desktop sıfır hiçbir şey kurulmamış bir açılış yaptı. Yapılan tek değişiklik dün server' in otomatik updaate indirip kurmasıydı. Serverla alakası olduğunu sanmıyorum çünkü login ve passwordu herhangi başka bilgisayardan da denediğimde çalışıyor. Sorun arkadaşın çalıştığı bilgisayarda kayıtlı olan profil ayarlarını görmüyor olması. Bu yüzden de tekrardan ayarları yapsam bile kapatıp açtığımda yine aynı error ile yeniden bir kullanıcı açması. Bu aada kontrol ettim kullanıcı debugger use gurup yetkisindeydi ve değiştirip admin yaptım hala aynı. Yani guest ya da sını8rlı kullanıcı durumu yok. Sorun nerde olabilir nereye bakmak gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar