Odune Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 bir ara arkadaşta mtv seyrederken (baya bir zaman oldu herhalde) film fragmanlarından yada filmlerden öle ortaya karışık olarak bir ara görüntü vardı. arada dragonball da turtle 'ın arkadan çekilmiş bir sahnesini verdi. elinde bastonuyla duruyordu ölece. acaba diyorum böyle bir fim varmı?? bilenler bana review yada trailer bulabileceğim birşeyler söyleyebilirmi? ben aradım ama ne yazıkki anime movielerden başka birşey bulamadım[hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 dragonball movie var gecen sene sinemalarda oynadi almanyada..[hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 gelcek mı turkıyeye?[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- Star Wars:Galaxies oynayamayacağım için; kendimi fahri Bounty Hunter/(veyahut)Jedi ilan ediyorum, izninizle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 hayda dragonballun filmi oynuo aradan 1 sene geçio benim hala haberim yok oalydan ehhe.[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 vaktiyle sölemiştim kimse alakalanmamıştı. resim de vardı o zamanlar.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Ya inşallah piccolo nun orjinal sesi olur hastayım herifin sesine, bir Ready diyişi var bitiriyor beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 said: Hellsing, 16 September 2003 23:29 tarihinde demiş ki: Ya inşallah piccolo nun orjinal sesi olur hastayım herifin sesine, bir Ready diyişi var bitiriyor beni poh film bitmiş ben ne yazıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 nerden bulcaz şimdi bu filmi :)[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odune Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 peki filmle ilgili review filimden screenshotlar felan nereden bulabiliriz asıl can alıcı soruda şu filmin kendisini nereden bulabilirim??? zannetmiyorumki kazaada olsun[hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 nedemek kimse ilğilenmedi lam orada thesilverin kapı gibi mesajı var o mesaj en az üç mesaj değerinde 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 buarda dvd kiralama tükkaninda dragonball movie ler vardi..5-6 tane ama benim bildigim sadece 2 taneydi?(2 tane sinemada oynayan) digerleride oyle sadece dvd olarak mi cikti;?[signature][hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 bi dane daha Dragonball vardı Halley Berryy sevişiyordu vallah çok güzel filmdi :)[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 ya ben bir de çooooooooook eski bir dragonball filmi hatırlıyorum çocukluğumda izlemiştim (1o sene önce felan) zannedersem show tv deydi hala da bir çok detayını hatırlıyorum onu seyreden/hatırlayan yok mu hiç?[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar