Garadia Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 anakartım asus a8v-e deluxe özellikleri 1 gb kingston kaç mhz bilmiorum amd 3000+ 64 bit işlemci var bide x700 pro pci express ekran kartım var fallout 3, red alert 3 derken derde düştüm acaba çalıştırıcak mı diye diyorum şöle ucuzundan çalıştırıcak kadar bişeyler alsam ekran kartı+ ram takviyesi şeklinde anakart neleri kaldırır hangi parçaları almam lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 ben olsam ilk olarak amd 4200x2 alirim bi tane ondan sonra ekran kartini dusunurum en son da ram ben oyle yaptim yani sdfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 işte mesela hangi ekran kartı uygun onuda bilmiorum pci express 2.0 değil sanırım girişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 ben olsam en az bi amd x2-6000 ve 4xxx serisinden bi ati kart alırım,ama dolar bu kadar yükselmişken ucuza bi ekran kartı aliyim diyosan 100 ytl ye fanı modifiyeli x1900gt var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 2. el guzel makine toplarsin. 80-100 liraya 3850 alip 2 gb ramli bir amd ideal olabilir. sokaet 940 mi ona bak soket 939 ise komple boardla intele gecersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 ram eklerken uyumluluğa dikkat et o megahertz muhabbetleri filan. bildiğim en yüksek performans/fiyat ram eklenerek alınır haliyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 soket 939.. yıkıldım her siteyi araştırdım nerdeyse uygun işlemci yok yarın izmirdeki bazı yerlere direkt telefon edip ellerinde olup olmadığını sorucam he bide ddr 2 desteklemiyo, bazı forumlarda artık para yatırılmaz eskidi komple değiştirmek daha mantıklı denmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 şimdi onun parçaları pahalanmıştır. Mlsf böyle oluyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Dark_Soul said: ben olsam en az bi amd x2-6000 ve 4xxx serisinden bi ati kart alırım,ama dolar bu kadar yükselmişken ucuza bi ekran kartı aliyim diyosan 100 ytl ye fanı modifiyeli x1900gt var :) 939pin icin yok piyasada 4200x2 ustu islemci, sifir. 4200 bile az 3800 falan var hep, gittigidiyor tek caren bu arada soylim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 genelde böyle durumlarda yeniden bilgisayar almak uzun ömür açısından daha faydalı oluyor o kadar para bayılıcaksın alıcaksın sistemi 6 ay sonra daha fena bir çöp haline gelicek 300 350 milyon daha biriktir sabret 0 makine al derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 bence bu tür sıkışık durumlarda ileriye dönük bi anakart alarak en azından olası bi işlemci upgrade i için zemin hazırlamak en mantıklısı. o açıdan paranızı her zaman anakarta basın diyorum ben. özellikle de amd anakartları phenom işlemcileri de desteklerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 aa anakartı 939 mus yeni gördüm,bence o bilgisayara daha upgrade yapılmaz,yapsan bile harcadığın paraya değmez,satabiliyosan sat,0 sistem topla, tavsiyem budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 deiş anakartı.. git sıfır amd m3a board çift çekirdek bi işlemci al 2gb da ddr2 ram taktır. kalan parçalarıda yazıcıoğlunda yada bi tanıdıgına sat. neyse tavsiyemi dinlemesende tavsiye etmediğimi dinlemelisin.. tavsiye etmediğim şey bilgisayarın parçalarında ram anakart işlemci üçlüsünün tek halde diğerine uygun olanıyla filtrelenerek seçilmesi ve alınmasıdır. 2 ay sora bidaha upgrade ister kasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar