Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara'da Dinlediğiniz FM Kanalları...

Eternalus

Öne çıkan mesajlar

Yahu ben yıllardır teknik imkansızlıklardan dolayı radyo dinleyemiyordum. İki üç yıl önce bir MP3 oynatıcı aldım, radyo özelliği yoktu. Gerçi walkman zamanlarında da pek dinlemezdim. Her neyse... Şimdi cep telefonu teknolojisi almış yürümüş, radyo özelliği gelmiş. Telefonla bir frekans taraması yaptım, bir sürü gerizekalı kanal buldu. Arada 80'lerden Rock Musikîsi yayınlayan kanallara rastlamadım da değil hani. Velhasıl, sizlerden bir ricam var. Ankara'da severek dinlediğiniz radyo kanallarını benimle paylaşın. Deyin ki şunun yayını güzel, bunda bir adam harika program yapıyor. Evet, yapın bunu. Çünkü istiyorum, çok istiyorum... Lütfen... Lütfen... Sıkıldım çünkü...
Sosyal ağlarda paylaş

radyo odtu 103.1 cidden severim ankaraya geldikce radiodan ıspartada da netten dinliorm. sabah 8 10 arası oktay fahir ege üçlüsü vardır. program ismi modern sabahlar. cok zevkli eglenceli programlar yaparlar. daha sonra ofis kackını, 3-5, 6üstü, rockare. baya guzel gider. hafta sonları bazıları sinema sever ilgi cekici olur. pazar gunler, saat 5 te 5 cazı,6da rock tarihi, 7 de caz bistro, 8 de de ay ısıgında agora ust uste dinlenesi programlardır. ay ısıgında agora eger mitolojiye felsefeye ilgin varsa cok zevkli gecer.

kısacası site

podcastler var radyo odtunun sitesinde dene bak begenecegine eminim.
Sosyal ağlarda paylaş

98.8 radyo fenomen. yeni açıldı, sürekli hit müzikler çalıyor. yeni olduğu için yayın çok hafiften kötü.ama çok hafiften !
106.0 radyo maydonose
106.9 powerturk
99.5 eskiden capital radio idi, şimdi amerikalı virgin şirketi almış duyduğuma göre.
100.0 powerfm
104.0 radyoD

ama en babası !--->

101.1 megasiteeeeeee !!!11
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...