vimpir Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Arkadaslar cogu programi yukluyorum programs sekmesine gelmiyor manuel klasorune gidip calistirmak zorunda kaliyorum x64 vista full update :S neden olabilir acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 dun aksam red alert3 u yukledim start programs menusune gelmedi manual gidip ben calistiriyorum hic boyle birsey yasayan kimse yokmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Bana olmadı 1.5 yıldır öyle bişey:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 CaNNi said: Bana olmadı 1.5 yıldır öyle bişey:)banada ilk kez oldu vistayi yeni kurdum kurdugumdan beri boyle cok ilginc ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 bazı oyunlarda falan olabiliyor, mesela hatirlamiyorum ama yeni oyunlardan birini kuruyordum "add shortcut to desktop (xp only)" yazıyordu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar