Adiemus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Flash ile hazirlanmis sitelerdeki yazilari copy/paste etmenin bir yolu var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 swf catcher la fla olarak kaydedersin sonra açar bulursun eger c/p yi engelledilerse daha kolay bi yolunu da bilmiyorum malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 bu yöntemi şimdi kıçımdan türettim,ne kadar başarılı olur artısı eksisi nedir bilmiyorum. yazıları print et, sonra scannerda herhangi bi ocr yazılımıyla tarat. diyosanki elle tek tek yazarım daha pratik olur ,hak veririm sana yazının uzunluğuna göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 elesso'nun dediği gibi bir çılgınlık yapacaksan da kağıda falan print edip scanner ihtiyacı ve kağıt israfı oluşturma. onun yerine pdf gibi bir dosya formatına çevir. ocr ile oradan çevirmeye çalış =P * .fla daha mantıklı. * site yazıları bir kaynak dosyasından çekiyor olabilir de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Print screen, ardından ocr. Ofis in içindeki document imaging ocr şeysi bile yardımcı olur sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 MWSnap ve FreeOCR.net programlariyla maksimum verime ulastim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar