Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşagıdaki satırlar hakkında yardım ! !

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
[COMMENT SKILL x]
ADV_RATE=400.0 // 10.0 successes at 0% to gain .1, 800.0 successes at 100% to gain .1 skill, 200.0 successes at 50% to gain .1,
VALUES=0,10 // The amount of value an item created with the skill gets at skill levels.

STAT_STR=100 // You will tend toward these stat vals if you use this skill a lot.
BONUS_STATS=10 // What percent of the skill success is based on stat levels. = 10%
BONUS_STR=80 // % of each stat toward success at skill[hline]No Pity, No Mercy, No Regret !!
Mesaj tarihi:
Yukardakileri spheretables'dan aldım. Sanırım skill gain kolaymı zormu artıcak ayarı ama tam olarak anlayamadım yardım ederseniz, açıklarsanız sevinirim.

Ayrica .regs .ingots gibi ekledigim scriptin komutlarını player kullanamıyor. spheretables'a ekledim [Plevel 1]'e ilk olarak çalıştı ama şu an yine çalışmıyor. Bu konudada açıklama yaparsınız minnettar olurum.[hline]No Pity, No Mercy, No Regret !!
Mesaj tarihi:
Tamam sabah oldu ve ben skill işini hallettim. :) Tam olarak anlamasamda ADV_RATE 'e küçük degerler girince skill artışı kolaylaşıyor, büyük degerlerde zorlaşıor nasıl hesaplanıor hala anlamadım. Ama şimdi başka bir sorunum var skill kullanılınca stat artışı (BONUS_STR=80 // % of each stat toward success at skill) dan ayarlanıyor galiba bu nasıl ayarlanıyor. Magery kullanınca int hızlı gelsin olayı nasıl oluyor yani.

ikinci dedigim .regs , .ores falan hatta .detail bile spheretables ta olmasına ragmen çalışmıyordu ama şu anda oda çalışıyor bu belli bir şeydenmi kaynaklanıyor, yada bir fikri olan var mı ?_[hline]No Pity, No Mercy, No Regret !!
Mesaj tarihi:
[SPHERE]
ADVANCE.STR=10000,3500,250
ADVANCE.INT=10000,3500,250
ADVANCE.DEX=10000,3500,250

Bunlar 99x spheretables satirlari, ama buna benzer biseyler var tablesda, ordan degistiriyorsun. Skillerin icindeki stat_xxx'ler skillin hangi state dayandigini, bonus_xxx'ler de basarili olmanda statlerin ne kadar etkili oldugunu ayarlaman icin.[hline]Gesp (a.k.a Baggio)
Level 50 Eldritch Officer of Soul Reavers, Hib/Exc
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Mesaj tarihi:
regs,ingots komutları için scriptin başına şunu ekle;

[PLEVEL 1]
regs
ingots

[FUNCTION regs]
reg sistem'inin dialog ismi.Örn: src.dialog d_regs

[FUNCTION ingots]
ingot sistem'inin dialog ismi.Örn: src.dialog d_ingotss

[hline]Mail:mailto:[email protected]
Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design
Bilgi Paylaştıkça Değerlidir...

[Bu mesaj OwnerRavenLoft tarafından 19 April 2003 09:40 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...