Masakari Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 PZero said: vallah ben direk şikayet ettim o ekmeğe yaptığı hareketi . ondan banlandıysa süper olmuş . fazlasıyla hak etmişti yakında garbage mod adaylığımıda koyuyorum ahaahah yenı mod gelmıs bıle ama sen fail olmussun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Masakari said: PZero said: vallah ben direk şikayet ettim o ekmeğe yaptığı hareketi . ondan banlandıysa süper olmuş . fazlasıyla hak etmişti yakında garbage mod adaylığımıda koyuyorum ahaahah yenı mod gelmıs bıle ama sen fail olmussun o benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 "O benim" yerine "ben öyle bi mod göndermedim" deseydin daha karizmatik olurdu, hayranlık duyardık sana. kısmet değilmiş sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Cons artık mod olmadıına göre istediğimiz yerimizle gülebiliriz di mi auzhauhsuadhaısudhaısudhıasudh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 mod olmadığıma göre düşüncelerimi açıklayabilirim sen ne antipatik bir adamsın ya para vereyim kendine bi halkla ilişkiler tut. /cons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Osso said: mod olmadığıma göre düşüncelerimi açıklayabilirim sen ne antipatik bir adamsın ya para vereyim kendine bi halkla ilişkiler tut. /cons AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 adam spartada doğsa uçurumdan atacaklar haberi yok. /cons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 madem mod yok görüşlerimi yazayım lafı nası oturtmuş eski mod ama hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Cons, sana Latif Doğan'dan Yar Gelecek isimli şarkının trance remixi Ban Gelecek'i armağan etmek istiyorum. bulutlara yatak serin rüzgar essin serin serin zaten yörüngede tekim biraz sonra ban gelecek (ban gelecek) ban gelecek ban gelecek dünya bana dar gelecek ısmarladım pati dagından tane tane ban gelecek (ban gelecek) komik olmadı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 aglama lan, tikamislar iste agzini. zuhahahah.. /wish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Osso said: mod olmadığıma göre düşüncelerimi açıklayabilirim sen ne antipatik bir adamsın ya para vereyim kendine bi halkla ilişkiler tut. /cons Dayı büyüksün =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 abi seni banlamışlar istemiyorlar demekki belli bir süre niye zorla giriyorsun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Düşene bi shadowboltta siz atın iyi gün dostusunuz olm siz B)- Ama haketti yani banlanmayı eyvallah nicki güzeldi ama haketti Çok mu çeliştim? Tanımıyorum adamı zaten... Ben gidip soru çöziyim ÖSS yaklaşıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 cons burdayken konuşsaydınız mod ken bi ton yalaka banlanınca İİ OLMUŞ HEHEHEEHEHEH. sosyal başarı edinememiş sanal ortam çocukları sizi.gz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 yoo ben Cons'a öncede de kıldım. şikayet de etmiştim hatte yöneticilere. dün yine şikayet ettim hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Osso said: mod olmadığıma göre düşüncelerimi açıklayabilirim sen ne antipatik bir adamsın ya para vereyim kendine bi halkla ilişkiler tut. /cons paraya hayır demem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 iyi kaç cm attı boyun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 yanlış laf söyledin. kına istermisin diye soracaktın orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 burda var bir spacecake tanımaz amca yenge karizmana güvenme pis verirler eline. hayde breeee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 kavga etmeyin :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 CONSU ÇOK ÖZLÜORM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Ardeth said: kavga etmeyin :/ ben zeytin dalı uzatıyorum ama yanlış anlıyolar sürekli :( imlaağ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 popo ile ilgili çağrışımlar hoşuna gidiyor sanırım ama ben gay değilim sori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 roket adam said: burda var bir spacecake tanımaz amca yenge karizmana güvenme pis verirler eline. hayde breeee. can u speak turkish ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar