Natural Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 komik ses dosyaları bulabileceğim siteler nelerdir? ör:cem yılmazın telsim reklamı küfürlü versionu,erman şansal dialogları,cüneyt arkın çok aradım ama bulamadım yardım lütfen..[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical [Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 30 Nisan 2004 23:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 komik dialoglar komik replikler türk filmi replikleri gibi şeyler ararsan google.com'da bulma sanşın var.. ama paso warez çıkma olasılığı da var :-P ben biliyordum bir iki tane de, çok eskidendi onlar, unuttum.. iyi olur birileri yazsın valla. eski türk filmi replikleri felan bilgisayar açılma/kapanma efektlerine veririz..[signature][hline]i'll kill you myself. i see you have an appetite for destruction it is a good day to die! i sense a soul in search of answers. honor guide me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Cüneyt arkının vardı acaip acaip ![signature][hline]Adım Boojack, amanın bu adam beni öldürecek. Icq:161010949 Ben Kurallarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 "chop cücü" manyak bi olay hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Bonecrusher denedim zaten burdada aradım da bulamadım yok.bilen biri yassın valla[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 abicim denedim şimdi bi iki şey buldum. üşengeçliğimden bakmıyordum :D repliksel: http://www.replik.8m.com komik ses kayıtları: http://www.lagaluga.com[signature][hline]i'll kill you myself. i see you have an appetite for destruction it is a good day to die! i sense a soul in search of answers. honor guide me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 www.sezyum.com da var "komik sesler" bulunduran sitelere örnek olarak ama cüneyt arkın falan varmıdır blmem[signature][hline]don't make me any number or you eat the king of motion. [Bu mesaj birinci_ben tarafından 01 Mayıs 2004 11:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar