Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 al ağla http://www.youtube.com/watch?v=Em1mOYV2Fsw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fylonde Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 benim açtığım topic buraya mı eklenmiş? anlayamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Afterlife/Cathy Battistessa - Speak of Gold %100 dinlenmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Fylonde said: benim açtığım topic buraya mı eklenmiş? anlayamadım.. evet iki topic'i birlestirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Sonata Artica-Shy Onor Bom Bom-Şimdilik Dayanamıyorum Opeth-To Bid You Farewell Sertab Erener-İncelikler Yüzünden Jay Jay Johanson-Far Away Yasmin Levy-Naci En alamo Blond Redhead-Elephant Woman,Pink Love Tanjun Okan-Kadınım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=bCftkirSpHE ağlatmadı ama sabah sabah kötü yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 nine inch nails - everyday is exactly the same paticik fm'den alışkanlık kalmış bold yazdım. tavsiye işte. http://www.youtube.com/watch?v=31jenMJ0UOc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 orhan gencebay-beklemek ibadet kalmak zulümdür :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 öncelikle bu parçayı paylaşmak istiyorum http://www.imeem.com/people/MqPtpA/music/NwPSegiQ/dudar_kafe/ çerkes halkları ruslara karşı birleşip güçlü bir şekilde karşı koyabilmek için bir köyde toplantı düzenlediler, bu haberin ruslara sızmasıyla binlerce rus askeri o köyde toplanmış olan 3000 kadar çerkes savaşçısını katletti. bunun üzerine yakılan bir ağıttır bu. isminin türkçe meali ağlatan kâfe'dir. (kâfe slow bir halk ezgisidir bir çok çeşidi wardır etc.) büyük ihtimalle çerkes olduğum için beni şimdiye kadar en çok etkileyen ve sayısız kere gözlerimin dolmasına sebep olan ezgidir. umarım link sorunsuz çalışır :) onun dışında ; orhan gencebay - diyemedim ki bergen - kader diyemezsin bergenden yada ajda pekkandan - dert bende duman - yanı başımda (belki) nirvana - hard shaped box edit: linkteki ezginin 02:50 de en hüzünlü kısmı başlıyor, orayı dinlemeden kapatmayın !! :) edit2:nirvana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 rüyanda görsen inanma -duman =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 doom/finlandiya tarzı sevenler darkseed - cosmic shining dinlesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 pek ağlatıcak şarkı bilmiyorum ama şu belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 ahmet kaya- şiire gazele sagopa kajmer , herhangi bir şarkı pink floyd-hey you bilumum klarnet soloları , hicazları . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 güllü-yalan sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Always Will Be - Hammerfall bunu mutlaka dene :) en azından sözlerini oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Never Ever - Hammerfall o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 emel sayın Kapat gözlerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 orhan ölmez-açma zuluflerin buda olmazsa parmağını gözüne sok yaş gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Bu cover adamı tokatlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 gladyatörün sonundaki şarkı var aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 ginaly said: nightwish - while your lips are still red. Yeni keşfettiğim, çok ama çok güzel bir şarkı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightSorrow Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Slipknot- Vermillion pt.2 (tercihe göre pt.1 de dinlenebilir., ama 2 tercihimdir.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 İnan aşkımızın karanlık yollarında bir kedi gibi Deli gibi aşığım ben sana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Dt surrounded ın live versiyonu mutluluktan felan ağlatabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=_HAart8_yd0 http://www.youtube.com/watch?v=0OlWIGVJtvs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar