Barbekü Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 ucunbiri said: Hao said: ucunbiri said: hayır anlamadığım ne düzeyde bir insan hem argoyu hem anlamı akademik eser hırsızlığı olan(=intihal) aynı şekilde türkçeye hangi embesil tarafından kazandırıldığı belli olmayan ve anlamı slogan olan (=motto) kelimelerini aynı cümlede kullanıp da ortamın gözdesi olmaya çalışır? ne diyelim, egosunu tatmin eden bizmişiz ayakta alkışlarım. Hayır anlamadığım ne düzeyde bir insan TDK sözlüğünde yer alan ve "öz" olmasa da Türkçe olan kelimelerin aynı paragrafta kullanılmasından rahatsız olur? Ayrıca, bir şeyin ne anlama geldiğinden çok nasıl söylendiğinin üstünde fetişane bir tavırla durup "SEN YANLIŞSIN LAN" demek nasıl bir acizliktir? Ve ayrıca bir paragrafta kullanılan kelimelerin sınıfları -sadece birkaç cümlede-, ne zamandan beri freudyen bir yaklaşımla, "kişilik düzeyi"ni -ele verir- olmuş merak ettim :) Repleri bekliyorum. http://tdk.gov.tr/TR/Default.aspx?F6E10F8892433CFFAAF6AA849816B2EF4376734BED947CDE ne düzeyde bir insan acaba? cevap vereyim madem paticikte rep kasıyorsun reklamını yapalım biz de. cağaloğlu anadolu lisesi mezunu (almanca eğitim veren bir anadolu lisesi, motto da almancadan gelme bir kelime gerçi sen daha iyi bilirsin benden cümle içinde kullanma yetisine sahip olduğunu varsayarsak) bilgisayar mühendisliği 3. sınıf öğrencisi bir insan, senin anlayacağın şekilde yazdığı her raporda intihal yapıp yapmadığını kontrol eden birisi. senin ekşi sözlükte görüp burda caka sattığın kelimeleri doğru anlamlarıyla kullanan bir insan. onları belirtmemin sebebi kelimelerin yanlış anlamlarıyla kullanıldığı, konuyla alaksız ve bir o kadar da gereksiz bir mesajı düzeltmekti ki üstelik mesaj bu konuya tepkisini gösteren herkesi ego peşinde koşan acizler olarak itham etmiş. ayrıca nasıl kullanıldığının değil ne anlama geldiğinin altını çizmişim anlamlarını vermişim kelimelerin üşenmeden linkini verdiğin siteye girip yazıvereydin keşke sen de görürdün neyin ne olduğunu. neyse tıkladık terazine iyisin hadi tanıdı herkes seni, hepsi senle takılmak istiyor artık. +rep ama özel okul uni sayılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 okan sus, git ev çiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 ucunbiri said: ne düzeyde bir insan acaba? cevap vereyim madem paticikte rep kasıyorsun reklamını yapalım biz de. cağaloğlu anadolu lisesi mezunu (almanca eğitim veren bir anadolu lisesi, motto da almancadan gelme bir kelime gerçi sen daha iyi bilirsin benden cümle içinde kullanma yetisine sahip olduğunu varsayarsak) bilgisayar mühendisliği 3. sınıf öğrencisi bir insan, senin anlayacağın şekilde yazdığı her raporda intihal yapıp yapmadığını kontrol eden birisi. senin ekşi sözlükte görüp burda caka sattığın kelimeleri doğru anlamlarıyla kullanan bir insan. onları belirtmemin sebebi kelimelerin yanlış anlamlarıyla kullanıldığı, konuyla alaksız ve bir o kadar da gereksiz bir mesajı düzeltmekti ki üstelik mesaj bu konuya tepkisini gösteren herkesi ego peşinde koşan acizler olarak itham etmiş. ayrıca nasıl kullanıldığının değil ne anlama geldiğinin altını çizmişim anlamlarını vermişim kelimelerin üşenmeden linkini verdiğin siteye girip yazıvereydin keşke sen de görürdün neyin ne olduğunu. Çok duygusal bir metin olmuş ucunbiri, gözlerimden yaş, sırtımdan ter boşaldı okurken. Teşekkür ediyorum. Cağaoğlundan mezun olmuşsun -helal- , Almanca eğitim görmüşsün - artı helal- ve bilgisayar mühendisi olacakmışsın -büyük helal- fakat ukalalık yapmak istemeden "motto" kelimesini bana: ucunbiri said: üşenmeden linkini verdiğin siteye girip yazıvereydin keşke sen de görürdün neyin ne olduğunu. dediğin siteden baktım, İtalyancay(mış) :( Sorun değil, Urduca da olabilirdi Nikaraguaca da.. Herkes hata yapar fakat keşke benim üşendiğim kadar sen üşenmeseydin be :( İntihal kelimesi de Arapça kaynaklıymış ve "aşırmak" demek(miş), başında ve sonunda da illaki akademik olacak arkadaş yazmıyormuş -Vauuv-. ucunbiri said: onları belirtmemin sebebi kelimelerin yanlış anlamlarıyla kullanıldığı, konuyla alaksız ve bir o kadar da gereksiz bir mesajı düzeltmek Cagaoğlundan mezun olup, almanca eğitim görüp, bilgisayar mühendisi olma yolunda ilerlemek buna sebep oluyor demek ki. Lan o kadar yıl oku, sonra mimar ol, aklına böyle bir şey gelmesin. Sıçayım ağzıma. ucunbiri said: neyse tıkladık terazine iyisin hadi tanıdı herkes seni, hepsi senle takılmak istiyor artık. +rep En derin sevgilerimle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 ulan ne tartıştınız yeter be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 sanırım mod müdahalesi olmadan duramayacaklar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 tamam kardeş, bilsem bu kadar kasacağını yapmazdım intihal motto, affola. çözmüşsün beni de +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Cuce said: yahu olur böle şeyler bunun için sinirlenmeye ne gerek var, tekrar denersin bi kac kez olmadı patchleri yedekler bastan kurarsın, elbet sorun cözülür. cözülmezsede gider forumları karıştırırsın. bu kadar yüklenmeye gerek yok. Evet hak veriyorum ama "para ödeyip" sırf "eğlenmek, stres" atmak için bir oyun banada bu kadar sorun çıkarırsa hemide oyunun başında ne desek azdır. Ha oyun iyidir orası ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2U2U Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 buranın adminlerine alan yetkililerine Allah sabır versin. Adamlar 18 yaşının üstündeki kişileri sindiremiyorlar içlerinde. Aynı üj bejj kişi formları çekilmez hale getirmek için yarışıyorlar acaba başka formlardan para ile gönderilmiş OLABİLİRLERMİ, işin ilginçi hepsi akraba galiba BİR YAZIYA SÜRÜ HALİNDE SALDIRIP VUR KAÇ YAPIYORLAR ALAKALI ALAKASIZ YAZLILARLA ORTALIĞI KARIŞTIRIYORLAR ADAM SORU SORMUŞ CEVABI BİLEN YAZAR BİLMEYEN OKUR GECER FORM KAPANIR. vaz gectim akraba değiller ama akraba evliliği sonucu olmuş olabilirler. +hip hop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 2U2U said: buranın adminlerine alan yetkililerine Allah sabır versin. Adamlar 18 yaşının üstündeki kişileri sindiremiyorlar içlerinde. Aynı üj bejj kişi formları çekilmez hale getirmek için yarışıyorlar acaba başka formlardan para ile gönderilmiş OLABİLİRLERMİ, işin ilginçi hepsi akraba galiba BİR YAZIYA SÜRÜ HALİNDE SALDIRIP VUR KAÇ YAPIYORLAR ALAKALI ALAKASIZ YAZLILARLA ORTALIĞI KARIŞTIRIYORLAR ADAM SORU SORMUŞ CEVABI BİLEN YAZAR BİLMEYEN OKUR GECER FORM KAPANIR. vaz gectim akraba değiller ama akraba evliliği sonucu olmuş olabilirler. +hip hop salak salak konuşma. buraya gereksiz bir başlık açılmış biz de tepkimizi gösterdik çok kültürlü bir arkadaş da tepki gösterdik diye bizi egoist ilan etti olay bu noktaya geldi biz zaten kapattık sen niye çıktın yırtık dondan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2U2U Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 seviyeye bak kulanılan cümlelere bak adres veriyim istersen dondan ne çıkcağına yakından bak :) neyse bu form sizlere kalmış anlaşılan yaz çiz oyna... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2U2U Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 birde şahsına yazılmış bir yazı değildi ama sen baya üstüne almışsın hatta altında kalmışsın invadoria - zort (tier4) imzanı sil bari guildine ters bir insansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 2U2U said: seviyeye bak kulanılan cümlelere bak adres veriyim istersen dondan ne çıkcağına yakından bak :) neyse bu form sizlere kalmış anlaşılan yaz çiz oyna... 2U2U said: birde şahsına yazılmış bir yazı değildi ama sen baya üstüne almışsın hatta altında kalmışsın invadoria - zort (tier4) imzanı sil bari guildine ters bir insansın tartışan 2 insandan biri benim, ortaya laf atmak farklı şeydir 2 kişiye zavallı bir biçimde laf sokmaya çalışıp da, birisi karşılık verince "ben ortaya laf attım, altında kaldın" şeklinde yaklaşmak başka şeydir. bana adabı sen mi öğreteceksin merak ettim özellikle yukarda yazdıklarını görünce komik olmuşsun. imzama gelince, birisi direkt olmasa bile dolaylı şekilde kişilik haklarıma saldırırsa üstelik de bunu "akraba evliliğiymiş bunlar" şeklinde SALAKÇA bir tabirle yaparsa karşılık vermek en doğal hakkımdır bunun da invadoria ile bir alakası yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2U2U Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 4 sayfa yazıda bir sürü insan fikrini belirtmiş dikkat ettiysen ben genel konuştum (formlarda) sadece bu başlık için bir fikir belirtmedim senin yazılarınıda cerceveye almadım sen neden bukadar celallendin onuda anlamadım .Acaba kendini yazımdakilerlemi karıştırdın. yazımı bir daha oku gözlerini kapa derin bir nefes al ve tekrar düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Arkadasim "form" deme, kimyami bozdun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar