BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Oden lise ve ncaa boyunca gücüne güvenerek hücumda söz sahibi oldu belki de lise basketbol tarihinin en sert pivotuydu.Ama şu an gerek setlerde 5. hücum opsiyonu olarak düşünülmesi gerekse de hantal kalması ve post oyunu onun şu anlık defansif kullanılmasını gerektiriyor ama yine de 2-3 sene beklemeliyiz daha 20 yaşında.
toggie Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 spurs seriye bagladı. batı finalinde lakers ile karsılasmalarını umuyorum. dogudan gelecek takım belli zaten.
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 spurs bu sene ilk turu geçemez bence. yanlış bilmiosam adamların 30 yaş altı 2 tane oyucusu war. george hill ve parker. çok yaşlı takım. tecrubelerine dicek bişi yok tabiki ama çok zor yani ilk turu geçmeleri bu sene heleki ginobili duncan parkerdan biri sakatlanırsa tekrar.
Hotdog Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 dogudan gelicek takım belli :s cleveland'ı fazla kücümsüyorsun.
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Dallas gelecek batıdan!1! kidd geldiğinde nowitzkinin yanına çok heyecan yapmıştım ama hala beklenen sıçrama olmadı. ühü.
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Dallas'ın bu sezon tek göreceği başarı,Jason Terry'nin 6. adam ödülünü alması olabilir.
_Mikael_ Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Batıdan Utah ya da Houston gelir Lakers ın karşısına bence.
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 utah'ta işler karışmaya başladı boozer sakat ve ne zaman döneceği belli değil
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 lakers miamiden sonra orlando ya da kaybetti. bundan sonraki maclarini alirlar ama gayet yorgun bir sekilde, dinlenmis hornets la karsilacaklar. bu gezi pek iyi gitmiyor, iyi oluyor :D
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Atlanta-Detroit maçları ne kolaydı son yıllarda...Bu günlere getirenler utansın,şu an 51-39 Bibby'i tutamıyoruz resmen 5-5 üçlük attı birader...Billups olsa o potayı göremezdi Bibby efendi , Stuckey'nin potansiyelinin kredisiyle hadi neyse diyorum.. Bu arada Lakers'ın rakipleri (Boston-Cavs) , 3 çeyrekte maçları bitirip siesta yaparken ne kadar geniş rotasyon olursa olsun Lakers sezon başından beri galip gelse de genel olarak bir rehavet sendromları var.Bynum çok etkisiz ve saçma fauller alıyor,Gasol'ün oyunu istatistikten ibaret.Ariza dışında savaşan adam yok.
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 21 yaşındaki Yi Jianlian'ın yaşını küçülttüğü ve aslında 24 yaşında olduğu iddia ediliyor. Geçen hafta Çin basketbol liginin arşivlerinde çoğu basketbolcunun bu tarz icraatları belgelenmiş,Yi de yöneticiler tarafından falan gambazlanmış. Bu arada benim lisansta da Karşıyaka alt yapısı 1 yaş küçük yazmış zamanında,Yi'yi burdan destekliyorum Askerden falan kaçıyor sanırım ehah
Pha Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Yi 24 se Oden'ın bi 30 u var, ki kesin küçültmüşlerdir yaşını her yerde her zaman yapılan birşey.
Hotdog Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 türkiyedede aynı şekilde küçültmeden bol bir şey yok başarı ugruna gençlerin önü tıkanıyor keşke önüne geçilebilse.
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 orlando-hornets maçı şu anda: link: Tık
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Pha said: Yi 24 se Oden'ın bi 30 u var, ki kesin küçültmüşlerdir yaşını her yerde her zaman yapılan birşey. ahaha oha lan naptın hadi o çinli milyarlarca insanın arasında kaynamış gitmiştirde. Oden iddian komik olmuş yani heralde dağdan inip gelmedi insan içine .Amerika'da o işler oyle kolay degil ki 20 yaşındaki adami 30 dan düşürmek daha zor be :) . Ha tipi 30,35 gösteriyo ama adam napsın...
bya Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Greg "Old Man Winter" OLDen http://i301.photobucket.com/albums/nn60/TheFaveros/Orlando%20Magic/GregOlden.png realgm'den
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Masticore said: Pha said: Yi 24 se Oden'ın bi 30 u var, ki kesin küçültmüşlerdir yaşını her yerde her zaman yapılan birşey. ahaha oha lan naptın hadi o çinli milyarlarca insanın arasında kaynamış gitmiştirde. Oden iddian komik olmuş yani heralde dağdan inip gelmedi insan içine .Amerika'da o işler oyle kolay degil ki 20 yaşındaki adami 30 dan düşürmek daha zor be :) . Ha tipi 30,35 gösteriyo ama adam napsın... Ondan demiş zaten =] Bu arada Orlando perişan etti New Orleans'ı,contender imajı çiziyorlar şu ana kadar.68 sayıda tutmuşlar elemanları,seson low olabilir.
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Bırakmasalar fark rahat 40+ olurdu.
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 eet şimdi fark ettim yanlış anlamış bide abidik gubidik bi acıklama yapmışım
S-H Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Lakersım bostona çakmış erken saatte güzel maçlar varmış aslında ntv vermedi mi hiç birini ?
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Brandon Roy'suz bir şekilde Boston'ı yenmiş Portland.Helal çocuklara.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 milliyet.com.tr said: Dünyanın en profesyonel spor liglerinin başında gelen NBA'de bir skandal yaşandı! Portland Trail Blazers'ın Salı gecesi evinde son şampiyon Boston Celtics'i 91-86 devirdiği maçta hakemler inanılmaz bir hataya imza attı. Maçın ikinci çeyreğinin bitimine 10.3 saniye kala Blazers forveti Travis Outlaw yaptığı smaçla takımına iki sayı kazandırdı ve hakemler bu basketi geçerli saydı. Ancak o basket esnasında sahada tam 6 Blazers'lı oyuncu vardı! Durumun farkına varan Celtics forveti Kevin Garnett ve coach Doc Rivers hakemlere itiraz etti. İtirazlar sonucu Blazers'a çalınan teknik faulü Ray Allen sayıya çevirdi ve soyunma odasına 45-40 önde gitti. Ancak görülen o ki bu olay hakkında birçok şey yazılıp çizilecek. Bakalım NBA yönetiminin bu skandala karşı nasıl bir tavır alacak? hahahahah çok güldüm ya.
radagast62 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Mutombo geri dönmüş, Houston'la imzalamış.Şapka çıkartıyorum 42 yaşında adam ki resmi kayıtlarda böyle asıl yaşının daha fazla olduğu iddia ediliyor.
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 kevin martin iyileştim demiş benchten gelerek 36dkda 45 sayı
Öne çıkan mesajlar