Quatzal Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 yaw beyler yada varsa bayanlar 3300 almak istiorum...kullanan ve memnun varsa lütfen biraz bilgi rica edeyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Donanım bölümüne alalım seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Niye donanım? 3300 bilgisayaramı takılıyo =)[signature][hline]Haksızlıgın Onünde Egilmeyin ; Eger Haksızlığın Onünde Egilirseniz.... Hakkınızla Birlikte $erefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Donanıma yazılması için illa da bilgisayara mı bağlanması gerekiyor? Donanım-yazılım bölümü elektronik araçları da içine alan bir bölümdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Sen dedikten sonra baktım telefon göremedim hiç.. Ayrıca Konu dışında bissürü telefon topici var 1 tanesi bile taşınmadı... Ama ben yanlışsam pardon...[signature][hline]Haksızlıgın Onünde Egilmeyin ; Eger Haksızlığın Onünde Egilirseniz.... Hakkınızla Birlikte $erefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Boşver takıl kafana göre ben bir şey demedim sen de duymadın. Aslında şekil olarak donanım elektronige daha uygun bir yer oldugundan konu dışında tartışılmaması daha mantıklı olurdu diye yazdım ama sen de haklısın. Kimse olaya dur demezken durup dururken bölümün derdi beni gerdi. Sallaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar