dunno Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 lanet olsun sana da, bilinmezliklerine de, beni icine attıgın kuşku kuyularına da. iftira atmamak icin sessiz kalısımı da sessizliğime umursamazlıgını da lanetliyorum. nefret ediyorum senden. uzakta oluşundan, aptallıgından, "beni seviyor" diyemeyişimden kelimelerin ne rahatlıkla dilinden döküldüğünü bilmemekten. seni düşünmekten, seni düşündügüm icin kendimden nefret nefret ediyorum. bi mızrağım olsaydı, lanetlerimin şimsekleri çaksaydı tüm gökyüzünde. gürüldeseydi tum evren. tüm bağları kırılsaydı gonlumun senınle. birkac kişiyi seviyor olsaydım aynı anda, sen gidince yoklugunu anlamak zor olsaydı. yapılır mı ya bu bana? dünyalar güzeli diilim belki ama düzgün elim yüzüm. var beni arzulayanlar, biliyorum. akıllı da sayılırım. espriden anlıyorum. eğlenceli, mumkun oldugunca elegant. yük de olmam kimseye. yapılır mı bu bana? yapılmaması gerekir bence ama yapiyosun. yine yine ve yeniden. defalarca kırıyorsun kalbimi, defalarca affediyorum. her seferinde biraz daha veriyorum ipleri eline, bırakmaktan korkumdan. ipleri aldıkça kopuyorsun sen oysa. en kötüsü de ben bunca karışıklıgı kendi icimde kendi kendime yaşıyorum. önümde gözlerinin icine bakan bi cift var, ben, telefona, yollanmicak mesajlar yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 güze olmuş... bi an kendimi ve çok sevdiim bi başkasını gördüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 çok iyi olmuş bu ya, ne kadar acıklı da olsa. ayrıca içinde olduğum durumda iyice koydu bana bu hoh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 hayal etmeye calısmadım gercekci bi gecisi oldu dusuncelerin o yuzden=7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar