reddiye Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 fotoğraf çekmeme gerek var mı bilmiorum da başlık açıklayıcı sanırım acaip acı çekiyorum bi mallık yapıp kolonya ile ıslattım ama yara hala açıkmış deli gibi yanıyor ühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 ÇAT diye tek seferde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 yok hocam yemiyor öyle böyle değil dünyanın en büyük yarası en çok acı vereni bu öyle yani yok mu bi yöntemi hazırlanası bir solisyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 acı çekmek istemiyorsan tek çözümü var kılları kesicen yapıştırmadan ohalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 abı ıslak cıkar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Gece bacağını sirkeye yatır,sabaha çıkar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 1) gözünü kapat 2) derin nefes al 3) cesaretini topla 4) ÇEK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 cesaretini toplamadanda cekebilirsin, attığın acı cıplıkları onurunu daha az zedeler böylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Cuce said: abı ıslak cıkar.. Budur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 hatta eğer açık yara değilse, yani alkol döktüğünde yanmayacak bişeyse alkol sayesinde hiç ama hiç zorlanmadan çok rahat bi şekilde çıkarabilirsin. tabi alkolden kasıt vodka filan değil ama işe yarayabilir belki onlarda :P genede içinde şeker olduundan tavsiye etmem iltihap filan olmasın sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Plabla Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 bacağı görelim pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 sıcak suya batır. çekme, kaydırarak çıkart. aşaa yukarı oynat. yavşıyo yapışkanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 from çok sağol süpersin prosun +rep 2 kere duş aldım buarada bant kımıldamadı bile öha dimi evt öyle yara açık buarada işiyim ozaman gibi espriler istemiyorum günlerdir çektiğim tek acı bantın kotuma takılıp ebemle sevişmesinin verdiği rahatsızlık kaynaklı from çok kafama yattı dediğin yapıcam biraz acısı geçsin yeni oynadım daha (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 bkz. yapıştırıcıların zaman-mukavemet grafiği olmadı bekliycem buarada from dediğin bana derslerimi hatırlattı yapıştırıcıların eksenal dayanımları çok yüksekti ama dediğin şeye dayanamaz ben bile dayanamadım çekiyorum hoba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 açık yaraya yara bandı mı? kıllı bacak olmasa da ağlatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 bi tırnak makasıyla ufak ufak kılları kes alttan bi yandan da aç ufak ufak. ben öyle yapmıştım. işe yaradı mı hatırlamıyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 çıkarma düşmesini bekle.. tembellik budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 duşa gir sıcak su halleder sorunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Senin ilacın saf alkol...azıcık damlat bandın üstüne (dikkat yaranın diil bandın!) sonra o düşer direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 tuz bas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 tekde çekiceksin sıcak su flan kurtarmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 tuz acıyı alır evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 cevabım alkol hemde rakı yoksa çekemiycem 2.duşumu da aldım üstüne hala kımıldamadı bile öhübühü çok acıyü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 sıcak suyla ıslatıp yana kaydırarak çıkarttım nası bi bantladıysam bırakın mikrop almayı hava bile almamış ilk anki gibi tazecik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 alkol saf alkol yoksa sürmek için, içebilirsin de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar