Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Ya eve çıktım da şimdi doğalgaza başvurdum yarın gelip bağlayacaklar.Sorun da şu, Daha doğalgaz açılmadı yarın gelip açacaklarda,bu ocağı doğalgaz vanasına bağlamak için takılan fleks midir nedir o hortumu doğalgazı bağlamaya gelen adamlar mı getiriyor yanlarında yoksa ocağın yanında verilmesi gerekiyormuydu bugün ocağı kurmaya geldiler aldığım yerden baktılar abi sen kurmuşsun zaten dediler garantiyi imzalayıp çıktılar.Yaptığımda aleti kutudan çıkarıp tezgaha koymak sadece yarın geliyorlarda birde şu zımbırtıya para vermeyeyim diyorum,nedir bu olayın sırrı sadfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 fırını koyduun yerde demir bi hortum olması lazım... o doal gaz borusu... onu bağlıcaklar fırına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 vana var işte,demir hortum yok bağlı,adamlar getirecek mi ki yanında ? Ev sahibi tersini söylüyor da,zaten 2 haftadır bekliyorum açılacak diye birde bunu sorun ederlerse vururum adamları sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 yok o hortum mutfakta takılı duruo... bi bak istiosan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 kombiye asılı bir tane siyah,sert hortum varda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 mutfakta bi ucu boş... fırının tahmini yerinde sarkıo olması lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 yok işte o hortum :( nerden alınacak ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 fırına bağlı bişi varmı? yoksa fırının servisini arıcan başka yolu yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 o da yok , off vermediler hiçbirşey,adam gibi yerden almazsan böyle olur ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 ya git nalbura al tak. azcik i$ gelsin elinden aaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 kendin halledince garantisi ölüomuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Senin alet elektrikli değil miydi, doğalgaz borusunu neresine takacan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 benimkinde 1 tane elektrik yeri 3 tane doal gaz yeri var... darkraider ınki elektrikli olursa kocaman bi fail resmi istiom buraya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 yok lan elektrikli doğalgaz gelene kadar idare etsin diye almıştım. bu bildiğin üç göz elektriksiz ocak,öyle ki ateşleyicisi bile yok çakmak alacam birde sadfasd dandik birşey ya,adam geldi garantiyi imzaladı gitti. neyse nalburlarda oluyorsa yarın alırım bir tane taktırtırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar