deloi gomlegi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Merhaba arkadaşlar, ABD'deki bir arkadaşıma 2 tane PSP-3000 siparişi verecem ama gümrükte takılır diye korkuyorum. Acaba hiç daha önce böyle bir şey yaptınız mı? Tecrübelerinizi aktarmanızı bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 kutularından çıkartsın. PSP nin kendi koruma kılıfı var onun icine koysun ve nasıl kendi cep telefonunu falan getirebiliyorsa o şekilde geçirir sorun çıkmaz büyük ihtimalle. içinden çıkan kitapçıkları vs onlarıda çantaya koyarsa sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deloi gomlegi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Soylemyeyi unutmusum kargo ile yollayacak. Kargoda acip bakiyorlar diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 valla hangi kargo şirketiyle yollayacaksa önce o kargo şirketiyle konuşsun ozaman. onların bilgisi vardır bu konuda. sorun çıkıp çıkmayacağını söylerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Benim bildiğim 1 tane bile getiremiyorsun, burada yasal dağıtıcısı varsa deli gibi gümrük koyuyorlar üstüne buradakinden pahalıya geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar