deloi gomlegi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Merhaba arkadaşlar, ABD'deki bir arkadaşıma 2 tane PSP-3000 siparişi verecem ama gümrükte takılır diye korkuyorum. Acaba hiç daha önce böyle bir şey yaptınız mı? Tecrübelerinizi aktarmanızı bekliyorum...
mani Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 kutularından çıkartsın. PSP nin kendi koruma kılıfı var onun icine koysun ve nasıl kendi cep telefonunu falan getirebiliyorsa o şekilde geçirir sorun çıkmaz büyük ihtimalle. içinden çıkan kitapçıkları vs onlarıda çantaya koyarsa sorun olmaz.
deloi gomlegi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Soylemyeyi unutmusum kargo ile yollayacak. Kargoda acip bakiyorlar diye biliyorum.
mani Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 valla hangi kargo şirketiyle yollayacaksa önce o kargo şirketiyle konuşsun ozaman. onların bilgisi vardır bu konuda. sorun çıkıp çıkmayacağını söylerler.
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Benim bildiğim 1 tane bile getiremiyorsun, burada yasal dağıtıcısı varsa deli gibi gümrük koyuyorlar üstüne buradakinden pahalıya geliyor.
Öne çıkan mesajlar